Skip Navigation

U Centraal

Non-profit

Over ons

U Centraal is een stedelijke welzijnsorganisatie in Utrecht. Beroepskrachten en vrijwilligers bieden informatie, advies, contact en praktische hulp. U Centraal wijst de weg aan iedereen die woont,...

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Vrijwillige reisgenoot gezocht

Vacature · 20 uur/week
Drift 11, 3512 EK Utrecht, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#25737
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/U-Centraal/activiteiten/Vrijwillige-reisgenoot-gezocht/25737 om je aan te melden
SamenvattingIemand die mee wil op een actieve vakantie in (juli of augustus 2019) met een man van middelbare leeftijd met een lichte beperking.
Uitgebreide omschrijving

Hallo, ik ben Jan (met een lichte beperking motorisch en spraakzaam) en ik zoek een vrijwilliger om mee op vakantie te gaan naar Ierland en Engeland en via Frankrijk weer terug. Graag zou ik 10 tot 14 dagen willen gaan, veelal rondtrekken met rugzak en het is veelal lopen ook wel “bonnefooi” op avontuur dus en een actieve vakantie. De reiskosten en het overnachten kan ik evt. vergoeden. Wie zou het willen en gelieve de leeftijd van 25 tot 48 met humor en iemand die ook een avonturier is. Graag reageren voor 31-05-2019.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Over U Centraal
U Centraal is een stedelijke welzijnsorganisatie in Utrecht. Beroepskrachten en vrijwilligers bieden informatie, advies, contact en praktische hulp. U Centraal wijst de weg aan iedereen die woont, werkt of zorgt in Utrecht. Ook voedt U Centraal lokale hulpverleners met expertise rond een aantal thema's.
Deze vacature is verlopen
#25737
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/U-Centraal/activiteiten/Vrijwillige-reisgenoot-gezocht/25737 om je aan te melden