Skip Navigation

U Centraal

Non-profit

Over ons

U Centraal is een stedelijke welzijnsorganisatie in Utrecht. Beroepskrachten en vrijwilligers bieden informatie, advies, contact en praktische hulp. U Centraal wijst de weg aan iedereen die woont,...

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Vervoer van Leusden naar Utrecht op zaterdagmiddag

Vacature · 1–2 uur/week
Kromme Nieuwegracht 50, 3512 HK Utrecht, Netherlands
Rijden
Deze vacature is verlopen
#24923
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/U-Centraal/activiteiten/Vervoer-van-Leusden-naar-Utrecht-op-zaterdagmiddag/24923 om je aan te melden
SamenvattingGezin zoekt vrijwilliger(s) die een autistisch meisje op zaterdagmiddag van haar manege in Leusden naar huis in Utrecht (Lunetten) wil vervoeren.
Uitgebreide omschrijving

Begin maart start onze dochter met licht autisme (11 jaar) op een zorgboerderij met paarden. Deze boerderij staat in Leusden. Het is de bedoeling dat zij daar drie keer per maand op zaterdag heen gaat en, met behulp van de paarden en de andere kinderen in de groep, leert omgaan met haar autisme. Deze vorm van zorg sluit goed aan bij de persoonlijkheid van onze dochter.

Wij zoeken een vrijwilliger die haar na afloop uit Leusden op zou willen halen en thuis zou willen brengen. Dit ter ontlasting van ons als ouders. We hebben twee kinderen, beide met autisme. En ook bij mij als moeder is een vorm van autisme geconstateerd. Dit alles maakt dat wij als ouders zwaar overbelast zijn. We zijn blij dat onze dochter de zorg krijgt die ze nodig heeft, maar het heen en weer rijden vormt voor ons een extra belasting, wat we op lange termijn niet vol kunnen houden.

Het zorgprogramma van mijn dochter, dat iedere week op zaterdag is, eindigt om 14.00 uur. Omdat mijn dochter eens per maand een logeerweekend heeft, hebben we 3 keer per maand vervoer nodig. Er kan een onkostenvergoeding van minimaal € 0,25 per kilometer geboden worden.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > U Centraal > Vervoer van Leusden naar Utrecht op zaterdagmiddag
Over U Centraal
U Centraal is een stedelijke welzijnsorganisatie in Utrecht. Beroepskrachten en vrijwilligers bieden informatie, advies, contact en praktische hulp. U Centraal wijst de weg aan iedereen die woont, werkt of zorgt in Utrecht. Ook voedt U Centraal lokale hulpverleners met expertise rond een aantal thema's.
Deze vacature is verlopen
#24923
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/U-Centraal/activiteiten/Vervoer-van-Leusden-naar-Utrecht-op-zaterdagmiddag/24923 om je aan te melden