Skip Navigation

U Centraal

Non-profit

Over ons

U Centraal is een stedelijke welzijnsorganisatie in Utrecht. Beroepskrachten en vrijwilligers bieden informatie, advies, contact en praktische hulp. U Centraal wijst de weg aan iedereen die woont,...

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Tuinvrijwilligers

Vacature · 1–4 uur/week
Kromme Nieuwegracht 50, 3512 HK Utrecht, Netherlands
#25619
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/U-Centraal/activiteiten/Tuinvrijwilligers/25619 om je aan te melden
SamenvattingJe helpt mensen bij het onderhouden van hun tuin. Eenmalig, maar langdurig behoort ook tot de mogelijkheden.
Uitgebreide omschrijving

Bij de Algemene Hulpdienst van U Centraal komen er elk jaar vele vragen binnen van mensen die hulp in hun tuin kunnen gebruiken. Het gaat vaak om onkruid verwijderen, snoeien, gras maaien, groenaanslag op terras verwijderen, bloembakken vullen, planten in de tuin zetten. Soms ook om grotere/zwaardere klussen zoals tuinafval wegbrengen, tegels recht leggen. De tuinen bevinden zich in alle wijken van Utrecht en je komt bij de meest uiteenlopende mensen.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Over U Centraal
U Centraal is een stedelijke welzijnsorganisatie in Utrecht. Beroepskrachten en vrijwilligers bieden informatie, advies, contact en praktische hulp. U Centraal wijst de weg aan iedereen die woont, werkt of zorgt in Utrecht. Ook voedt U Centraal lokale hulpverleners met expertise rond een aantal thema's.
·
#25619
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/U-Centraal/activiteiten/Tuinvrijwilligers/25619 om je aan te melden