Skip Navigation

U Centraal

Non-profit

Over ons

U Centraal is een stedelijke welzijnsorganisatie in Utrecht. Beroepskrachten en vrijwilligers bieden informatie, advies, contact en praktische hulp. U Centraal wijst de weg aan iedereen die woont,...

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Training tot vriendschapscoach

Workshop · 6 dec 2017, 19:00 - 21:00
KNMI, Wilhelminalaan 10, De Bilt, Utrecht 3731 GA, Netherlands
Dit is een verleden workshop.4 plaatsen over.
#25959
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/U-Centraal/activiteiten/Training-tot-vriendschapscoach/25959 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

In deze training leer je deelnemers die zich eenzaam voelen en op zoek zijn naar nieuwe vriendschappen te coachen  en hen te begeleiden op een digitaal ontmoetingsplatform.

U Centraal werkt mee aan een nieuw project Oog voor Vriendschap. Daarbij worden deelnemers gecoacht naar meer vriendschappelijke contacten. Er wordt gebruik gemaakt van een digitaal platform waar deelnemers een profiel kunnen aanmaken en kunnen reageren op andermans profielen. Ook staan er activiteiten in de wijk op waar je als coach mensen kan stimuleren deel te gaan nemen om anderen te ontmoeten. In de training leer je te werken met dit platform zodat jij een deelnemer daarbij kan ondersteunen.

Deelnemers zijn vaak kwetsbare mensen die om diverse redenen de aansluiting met de maatschappij zijn kwijt geraakt en die in een sociaal isolement verkeren en zich daar eenzaam bij voelen.

We zijn op zoek naar vrijwillige vriendschapscoaches die een deelnemer willen gaan coachen. We bieden je deze training aan en er is professionele begeleiding beschikbaar. Ook kun je deelnemen aan intervisiebijeenkomsten met andere coaches.

We zoeken vrijwilligers die graag met andere mensen werken en graag anderen willen coachen en motiveren. Vrijwilligers die goed kunnen luisteren en communicatief vaardig en digitaal vaardig zijn.

De training vindt plaats op: 6-12, 11-12 en 18-12 , van 19:00uur-21:00uur 

Hoe kom ik er?
De Bilt > workshops > U Centraal > Training tot vriendschapscoach
Over U Centraal
U Centraal is een stedelijke welzijnsorganisatie in Utrecht. Beroepskrachten en vrijwilligers bieden informatie, advies, contact en praktische hulp. U Centraal wijst de weg aan iedereen die woont, werkt of zorgt in Utrecht. Ook voedt U Centraal lokale hulpverleners met expertise rond een aantal thema's.
Dit is een verleden workshop.4 plaatsen over.
#25959
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/U-Centraal/activiteiten/Training-tot-vriendschapscoach/25959 om je aan te melden