Skip Sidebar
U Centraal

U Centraal

Non-profit

Over ons

U Centraal is een stedelijke welzijnsorganisatie in Utrecht. Beroepskrachten en vrijwilligers bieden informatie, advies, contact en praktische hulp. U Centraal wijst de weg aan iedereen die woont, ...

WelzijnMensen met een beperkingOuderen
Deel

Training tot netwerkcoach

Event · 19 mei 2017, 13:30 - 17:00
Pieterskerkhof 16, 3512 JT Utrecht, Netherlands
WelzijnMensen met een beperkingOuderen
Aanmeldingen gesloten.
Deel event
#26446
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/U-Centraal/activiteiten/Training-tot-netwerkcoach/26446 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Wat is netwerkcoaching?

Sommige mensen voelen zich erg eenzaam en hebben weinig mensen om zich heen. Contacten kunnen verwaterd zijn door de zorg voor een ander, een lichamelijke of psychische beperking of ouderdom. Als netwerkcoach bied je ondersteuning aan cliënten bij het opbouwen of uitbreiden van sociale contacten. Het traject met een cliënt duurt gemiddeld 6 maanden, maar dat verschilt wel per situatie.

Training tot netwerkcoach

We bieden je een training aan van 3 bijeenkmsten, waarin je handvatten krijgt om samen met de cliënt zijn/haar netwerk te vergroten. Je werkt volgens de methodiek ‘Natuurlijk een netwerkcoach’; een praktisch 10-stappenplan. Het leren coachen van een cliënt en het vergroten van zijn/haar zelfvertrouwen is ook een belangrijk deel van de training. Na de 1e trainingsbijeenkomst word je gekoppeld aan een cliënt, waardoor je meteen het geleerde in de praktijk kan toepassen. Tijdens de trainingsbijeenkomsten worden natuurlijk ook ervaringen uitgewisseld.

Wij zoeken vrijwilligers die:

  • graag met mensen werken
  • talent hebben voor plannen en organiseren
  • goed kunnen luisteren en creatief zijn
  • zich kunnen inleven in een ander
  • zelfstandig en methodisch kunnen werken

Training 2017

Vrijdagmiddagen 19 mei, 16 en 30 juni (13.30-17 uur). De training wordt gegeven aan het Pieterskerkhof 16 in Utrecht.

Als het wat voor je is, houden we eerst een kennismakingsgesprek met jou en bieden we je vooraf een e-learning aan over netwerkcoaching voordat je de training start.

 

Hoe kom ik er?

Utrecht > events > U Centraal > Training tot netwerkcoach

Over U Centraal

U Centraal is een stedelijke welzijnsorganisatie in Utrecht. Beroepskrachten en vrijwilligers bieden informatie, advies, contact en praktische hulp. U Centraal wijst de weg aan iedereen die woont, werkt of zorgt in Utrecht. Ook voedt U Centraal lokale hulpverleners met expertise rond een aantal thema's.
Aanmeldingen gesloten.
Deel event

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)