Skip Navigation

U Centraal

Non-profit

Over ons

U Centraal is een stedelijke welzijnsorganisatie in Utrecht. Beroepskrachten en vrijwilligers bieden informatie, advies, contact en praktische hulp. U Centraal wijst de weg aan iedereen die woont,...

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

OplaadpUnt

Workshop · 13 sep 2017, 18:00 - 20:00
Pieterskerkhof 16, 3512 JT Utrecht, Netherlands
Dit is een verleden workshop.10 plaatsen over.
#25968
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/U-Centraal/activiteiten/OplaadpUnt/25968 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Het OplaadpUnt is een combinatie van gezelligheid (broodjes vooraf en kletsen), educatie (intervisie) en een veilige oefenplek. Vrijwilligers zijn welkom om ervaringen uit te wisselen, samen na te denken over lastige situaties met een cliënt en desgewenst te oefenen met nieuw gedrag.

Op deze avonden gaat het om jezelf opladen, je thuis voelen, samen onderzoeken en leren, inspiratie opdoen. Er is altijd ruimte voor vraag over het contact met je cliënt, maar we kunnen ook een YouTube filmpje over een bepaald onderwerp als startpunt nemen van de avond.

Als je je aanmeldt vooraf, kun je aangeven of je een intervisievraag hebt of een bepaald onderwerp belangrijk vindt. Maar ook zonder een vraag ben je van harte welkom, want jouw kijk en ervaring is voor iedereen van waarde! Plug in en meld je aan!

De avond wordt geleid door Ed Korff de Gidts en Andrea Lehr, consulent vrijwilliger inzet bij U Centraal.

Hoe kom ik er?
Utrecht > workshops > U Centraal > OplaadpUnt
Over U Centraal
U Centraal is een stedelijke welzijnsorganisatie in Utrecht. Beroepskrachten en vrijwilligers bieden informatie, advies, contact en praktische hulp. U Centraal wijst de weg aan iedereen die woont, werkt of zorgt in Utrecht. Ook voedt U Centraal lokale hulpverleners met expertise rond een aantal thema's.
Dit is een verleden workshop.10 plaatsen over.
#25968
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/U-Centraal/activiteiten/OplaadpUnt/25968 om je aan te melden