Skip Navigation

U Centraal

Non-profit

Over ons

U Centraal is een stedelijke welzijnsorganisatie in Utrecht. Beroepskrachten en vrijwilligers bieden informatie, advies, contact en praktische hulp. U Centraal wijst de weg aan iedereen die woont,...

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Netwerkcoach gezocht voor vrouw uit Zuilen!

Vacature · 2 uur/week
Kromme Nieuwegracht 50, 3512 HK Utrecht, Netherlands
Onderwijs
Deze vacature is verlopen
#25537
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/U-Centraal/activiteiten/Netwerkcoach-gezocht-voor-vrouw-uit-Zuilen/25537 om je aan te melden
SamenvattingAls jij energie krijgt van het coachen van mensen met een psychiatrische en/of verslavingsachtergrond, dan zoeken we JOU bij Netwerkcoaching!
Uitgebreide omschrijving

Heb je affiniteit met mensen met een verslavingsachtergrond en wil je graag coachen? Dit is je kans! Een 68-jarige onderlegde en eigengereide vrouw uit Zuilen met een verslavingsachtergrond geeft aan dat zij er niet goed in is om contacten te onderhouden. Ze zou graag hulp van een Netwerkcoach (m/v) krijgen, bijvoorbeeld bij het herstellen van contacten van vroeger. Dag en tijdstip in overleg. Ze rookt en heeft 2 katten.

Training tot netwerkcoach

We bieden je een training aan van twee bijeenkomsten, waarin je handvatten krijgt om samen met de cliënt zijn/haar netwerk te vergroten. Zes maal per jaar bieden we je thema/intervisie avonden aan waar bij informatie en verdieping op de voorgrond staan. We verwachten we dat je minimaal  3 maal hier aan deel neemt . Daarnaast krijg je een persoonlijke begeleider, waar je terecht kunt voor vragen, ondersteuning en met wie je je successen en dingen die niet goed gaan kunt delen.

Het leren coachen van een cliënt en het vergroten van zijn/haar zelfvertrouwen is ook een belangrijk deel van de training en intervisie. Na de eerste trainingsdag word je gekoppeld aan een cliënt, zodat je het geleerde meteen in praktijk kunt brengen.

Trainingsdata: vrijdag 27 september en vrijdag 18 oktober 2019 van 13.30 tot 17.00 uur.

Tijdsinvestering: gemiddeld 2 uur per week (inclusief voorbereiding en intervisie), maar is flexibel in te zetten. Je maakt zelf de afspraken met de cliënt.

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > U Centraal > Netwerkcoach gezocht voor vrouw uit Zuilen!
Over U Centraal
U Centraal is een stedelijke welzijnsorganisatie in Utrecht. Beroepskrachten en vrijwilligers bieden informatie, advies, contact en praktische hulp. U Centraal wijst de weg aan iedereen die woont, werkt of zorgt in Utrecht. Ook voedt U Centraal lokale hulpverleners met expertise rond een aantal thema's.
Deze vacature is verlopen
#25537
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/U-Centraal/activiteiten/Netwerkcoach-gezocht-voor-vrouw-uit-Zuilen/25537 om je aan te melden