Skip Navigation

U Centraal

Non-profit

Over ons

U Centraal is een stedelijke welzijnsorganisatie in Utrecht. Beroepskrachten en vrijwilligers bieden informatie, advies, contact en praktische hulp. U Centraal wijst de weg aan iedereen die woont,...

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Netwerkcoach gezocht voor man uit Overvecht!

Vacature · 2 uur/week
Kromme Nieuwegracht 50, 3512 HK Utrecht, Netherlands
Onderwijs
Deze vacature is verlopen
#25689
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/U-Centraal/activiteiten/Netwerkcoach-gezocht-voor-man-uit-Overvecht/25689 om je aan te melden
SamenvattingAls jij energie krijgt van het coachen van mensen met een psychiatrische en/of verslavingsachtergrond, dan zoeken we JOU bij Netwerkcoaching!
Uitgebreide omschrijving

Ben je man of vrouw, niet te jong, rustig, gemoedelijk, inlevend en geef je iemand ruimte? En heb je ook nog eens affiniteit en/of ervaring met mensen met een psychiatrische achtergrond? Dan is dit je kans! We zoeken een netwerkcoach voor een 57-jarige man uit Overvecht met een psychiatrische diagnose. Het doel: samen kijken hoe de hij zijn netwerk kan vergroten en hoe hij beter om kan gaan met eenzaamheid. Wanneer: op di-ochtend of wo-ochtend of in het weekend.

INCLUSIEF TRAINING TOT NETWERKCOACH
We bieden je een training aan van twee bijeenkomsten, waarin je handvatten krijgt om samen met de cliënt zijn/haar netwerk te vergroten. Zes maal per jaar bieden we je thema/intervisie avonden aan waar bij informatie en verdieping op de voorgrond staan. We verwachten we dat je minimaal  3 maal hier aan deel neemt . Daarnaast krijg je een persoonlijke begeleider, waar je terecht kunt voor vragen, ondersteuning en met wie je je successen en dingen die niet goed gaan kunt delen.

Het leren coachen van een cliënt en het vergroten van zijn/haar zelfvertrouwen is ook een belangrijk deel van de training en intervisie. Na de eerste trainingsdag word je gekoppeld aan een cliënt, zodat je het geleerde meteen in praktijk kunt brengen.

Trainingsdata: vrijdag 27 september en vrijdag 18 oktober 2019 van 13.30 tot 17.00 uur.

Tijdsinvestering: gemiddeld 2 uur per week (inclusief voorbereiding en intervisie), maar is flexibel, je maakt zelf de afspraken met de cliënt.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > U Centraal > Netwerkcoach gezocht voor man uit Overvecht!
Over U Centraal
U Centraal is een stedelijke welzijnsorganisatie in Utrecht. Beroepskrachten en vrijwilligers bieden informatie, advies, contact en praktische hulp. U Centraal wijst de weg aan iedereen die woont, werkt of zorgt in Utrecht. Ook voedt U Centraal lokale hulpverleners met expertise rond een aantal thema's.
Deze vacature is verlopen
#25689
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/U-Centraal/activiteiten/Netwerkcoach-gezocht-voor-man-uit-Overvecht/25689 om je aan te melden