Skip Navigation

U Centraal

Non-profit

Over ons

U Centraal is een stedelijke welzijnsorganisatie in Utrecht. Beroepskrachten en vrijwilligers bieden informatie, advies, contact en praktische hulp. U Centraal wijst de weg aan iedereen die woont,...

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Je ziet en voelt meer dan je denkt

Workshop · 18 jan 2017, 18:30 - 21:00
Pieterskerkhof 16, 3512 JT Utrecht, Netherlands
Dit is een verleden workshop.12 plaatsen over.
#26066
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/U-Centraal/activiteiten/Je-ziet-en-voelt-meer-dan-je-denkt/26066 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Contact met je client beanderd vanuit de haptonomie, vervolgworkshop; deelnemers hebben ervaring met haptonomie of lichaamswerk.

De haptonomische benadering kan je leren je meer bewust te worden van wat jij voelt in het contact met de ander. We zijn vaak meer op ons denken gaan vertrouwen, terwijl juist in het contact met onze cliënten de gevoelsbeleving zo belangrijk is.

Hoe houd je contact als woorden tekortschieten – je irriteren – je verwarren? Hoe nodig je iemand uit om in beweging te komen, terwijl iemand daar angstig over is? Hoe ga je om met weerstand bij je cliënt? Waar gaat je aandacht het meest naar toe in het contact, naar de woorden of naar de beleving van de ontmoeting?

Tijdens deze workshop gaan we veel praktisch oefenen om zelf te ervaren hoe je nu het beste kunt aansluiten bij de ander, hoe je kunt meebewegen. Je ontdekt wat er bij jou past en krijgt praktische handvaten.

Haptonome Else Boerema geeft deze workshop.

Hoe kom ik er?
Utrecht > workshops > U Centraal > Je ziet en voelt meer dan je denkt
Over U Centraal
U Centraal is een stedelijke welzijnsorganisatie in Utrecht. Beroepskrachten en vrijwilligers bieden informatie, advies, contact en praktische hulp. U Centraal wijst de weg aan iedereen die woont, werkt of zorgt in Utrecht. Ook voedt U Centraal lokale hulpverleners met expertise rond een aantal thema's.
Dit is een verleden workshop.12 plaatsen over.
#26066
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/U-Centraal/activiteiten/Je-ziet-en-voelt-meer-dan-je-denkt/26066 om je aan te melden