Skip Navigation

U Centraal

Non-profit

Over ons

U Centraal is een stedelijke welzijnsorganisatie in Utrecht. Beroepskrachten en vrijwilligers bieden informatie, advies, contact en praktische hulp. U Centraal wijst de weg aan iedereen die woont,...

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Intervisiegroep VOL!!

Workshop · 27 mrt 2019, 17:30
Pieterskerkhof 16, 3512 JT Utrecht, Netherlands
Deze workshop is verlopen24 plaatsen over.
#26174
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/U-Centraal/activiteiten/Intervisiegroep-VOL/26174 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Eerst een broodje, en dan met vrijwilligers van alle projecten de diepte in. Dat is waar de nieuwe Intervisiegroep voor staat. Intervisie is een methode waarmee vrijwilligers elkaar helpen om beter te worden in hun werk. Deelnemers komen op vrijwillige en gelijkwaardige basis regelmatig samen, begeleid door Andrea en Ed. Wat doen we? Jullie dragen ‘moeilijke situaties’ aan zoals bijv. vakinhoudelijke, 'technische' kwesties maar ook persoonlijke dilemma’s. Samen denken we na over mogelijke oplossingen, andere perspectieven, nieuw gedrag. Dus, als je graag meer wilt leren over je werk en de manier waarop je dit uitvoert, als je graag iets bijdraagt aan de ontwikkeling van collega-vrijwilligers, als je een zekere 'beroepsmatige eenzaamheid' wilt oplossen, meld je aan (en geef aan of je een broodje mee eet vooraf).

Hoe kom ik er?
Utrecht > workshops > U Centraal > Intervisiegroep VOL!!
Over U Centraal
U Centraal is een stedelijke welzijnsorganisatie in Utrecht. Beroepskrachten en vrijwilligers bieden informatie, advies, contact en praktische hulp. U Centraal wijst de weg aan iedereen die woont, werkt of zorgt in Utrecht. Ook voedt U Centraal lokale hulpverleners met expertise rond een aantal thema's.
Deze workshop is verlopen24 plaatsen over.
#26174
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/U-Centraal/activiteiten/Intervisiegroep-VOL/26174 om je aan te melden