Skip Navigation

U Centraal

Non-profit

Over ons

U Centraal is een stedelijke welzijnsorganisatie in Utrecht. Beroepskrachten en vrijwilligers bieden informatie, advies, contact en praktische hulp. U Centraal wijst de weg aan iedereen die woont,...

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Ieder mens heeft een grens

Workshop · 12 apr 2017, 18:30 - 21:00
Pieterskerkhof 16, 3512 JT Utrecht, Netherlands
Dit is een verleden workshop.8 plaatsen over.
#26079
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/U-Centraal/activiteiten/Ieder-mens-heeft-een-grens/26079 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Twee avonden over grenzen in je vrijwilligerswerk: 12 en 19 april

Het hebben van grenzen is één ding. Het beschermen van je grenzen is heel andere koek en blijkt in de praktijk niet altijd even makkelijk. Als vrijwilliger krijg je in je werk te maken met je persoonlijke grenzen. Als iemand wil dat je iets doet waar je geen zin in hebt. Als iemand zich gedraagt op een manier waar je echt niet mee kunt leven. Of als jij je werk zo goed wilt doen, dat je je grenzen keer op keer overschrijdt.

In een workshop, verdeeld over twee avonden, gaan we dieper in op het herkennen, stellen, beschermen en vervagen van grenzen. Centraal zal staan: hoe blijf je bij jezelf in het contact met de cliënt. Hierbij gaat het onder andere om ‘nee’ te leren zeggen tegen een ander, zonder een muur om je heen te bouwen. Om het geven van feedback. Maar ook om ‘ja’ te zeggen tegen jouw eigen behoeften.

Schrijf je in voor het duo-pakket van twee avonden, als je je meer bewust wilt worden van jouw grenzen en handvatten zoekt in het aangeven van je grenzen naar de ander. Ook handig in je privéleven!

Consulenten Vrijwillige Inzet van U Centraal, Ed Korff de Gidts en Clasine Smit geven deze avonden.

Aanmelden voor 5 april. Om 18.00 uur staan de broodjes klaar.

Hoe kom ik er?
Utrecht > workshops > U Centraal > Ieder mens heeft een grens
Over U Centraal
U Centraal is een stedelijke welzijnsorganisatie in Utrecht. Beroepskrachten en vrijwilligers bieden informatie, advies, contact en praktische hulp. U Centraal wijst de weg aan iedereen die woont, werkt of zorgt in Utrecht. Ook voedt U Centraal lokale hulpverleners met expertise rond een aantal thema's.
Dit is een verleden workshop.8 plaatsen over.
#26079
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/U-Centraal/activiteiten/Ieder-mens-heeft-een-grens/26079 om je aan te melden