Skip Navigation

U Centraal

Non-profit

Over ons

U Centraal is een stedelijke welzijnsorganisatie in Utrecht. Beroepskrachten en vrijwilligers bieden informatie, advies, contact en praktische hulp. U Centraal wijst de weg aan iedereen die woont,...

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Helpen, gebruik (ook) je intuitie

Workshop · 4 okt 2017, 18:00 - 21:00
Pieterskerkhof 16, 3512 JT Utrecht, Netherlands
Dit is een verleden workshop.15 plaatsen over.
#25972
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/U-Centraal/activiteiten/Helpen-gebruik-ook-je-intuitie/25972 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

3 avonden: 4, 11 en 25 oktober

In contact met de ander reageer je ongetwijfeld  intuïtief. Je voelt dingen aan die ongezegd blijven, je reageert vanuit een impuls en je weet wanneer  je jezelf forceert. De ene keer luister je naar  je er naar, de andere keer niet. Dan vertrouw je jezelf niet of vind je bijvoorbeeld dat je door moet zetten.

Zou je je intuïtie meer willen inzetten bij je vrijwilligerswerk? Het zou je kunnen helpen om dichter bij jezelf te blijven en niet leeg te lopen op de ander. Het kan je ook informatie geven over non verbale communicatie, dat wat zich onder het oppervlak afspeelt.
Door te ontspannen en je ratio even op een laag pitje te zette, kun je op een andere manier gaan kijken. Is er een onderbuikgevoel waar je de vinger niet op kan leggen? Ben je vaak moe of verward als je iemand bezocht hebt? Wil je wat meer weten over je eigen patronen?

Ontspannen, loslaten, stilte en inkeer is onderdeel van de workshop. Dan is er ruimte voor ontdekkingen vanuit de intuïtie, het innerlijk weten. We werken met visualisaties en gezamenlijke opdrachten. Daarnaast is er alle ruimte voor uitwisseling van ervaringen.

 

Trainer Evelien Pullens heeft de opleiding tot dramadocent en intuïtieve ontwikkeling gedaan. En daarnaast ruime werkervaring als theatermaker, dramadocent, reader en schrijfster. Zie ook: www.evelienpullens.nl

 

Hoe kom ik er?
Utrecht > workshops > U Centraal > Helpen, gebruik (ook) je intuitie
Over U Centraal
U Centraal is een stedelijke welzijnsorganisatie in Utrecht. Beroepskrachten en vrijwilligers bieden informatie, advies, contact en praktische hulp. U Centraal wijst de weg aan iedereen die woont, werkt of zorgt in Utrecht. Ook voedt U Centraal lokale hulpverleners met expertise rond een aantal thema's.
Dit is een verleden workshop.15 plaatsen over.
#25972
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/U-Centraal/activiteiten/Helpen-gebruik-ook-je-intuitie/25972 om je aan te melden