Skip Navigation

U Centraal

Non-profit

Over ons

U Centraal is een stedelijke welzijnsorganisatie in Utrecht. Beroepskrachten en vrijwilligers bieden informatie, advies, contact en praktische hulp. U Centraal wijst de weg aan iedereen die woont,...

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Helpen? Gebruik (ook) je intuïtie!

Workshop · 6 feb 2017, 18:00 - 21:00
Pieterskerkhof 16, 3512 JT Utrecht, Netherlands
Dit is een verleden workshop.1 plaats over.
#26070
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/U-Centraal/activiteiten/Helpen-Gebruik-ook-je-intuitie/26070 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Helpen doe je voor de ander en misschien ook een beetje voor jezelf. Het geeft vaak voldoening. Niet altijd. Het kan ook frustrerend zijn. Er zijn altijd weer nieuwe vormen van ‘helpen’ te ontdekken én nieuwe ingangen in het contact met de ander. Waar luister jij naar? Luister je naar wat iemand zegt of naar de boodschap die er achter ligt? Het kan heel handig zijn om je intuïtie te gebruiken in het contact, zodat je aanvoelt wat er allemaal van binnen speelt. Intuïtie kun je trainen en inzetten. Er zijn een heleboel dingen die je zomaar weet. Je weet dat iemand verdrietig is al laat hij het niet merken. Je weet wat je eigenlijk moet doen of juist laten. Soms luister je niet naar dat innerlijk weten. In deze workshop ga je herkennen wat jouw stijl van ‘helpen’ is en hoe je die kan verdiepen door je intuitie meer te gebruiken.

De workshop wordt gegeven door Evelien Pullens, docent Centrum Leven en Intuitie.

Opgeven voor 31 januari. Om 17.30 uur kun je een broodje mee-eten. VOL!

Hoe kom ik er?
Utrecht > workshops > U Centraal > Helpen? Gebruik (ook) je intuïtie!
Over U Centraal
U Centraal is een stedelijke welzijnsorganisatie in Utrecht. Beroepskrachten en vrijwilligers bieden informatie, advies, contact en praktische hulp. U Centraal wijst de weg aan iedereen die woont, werkt of zorgt in Utrecht. Ook voedt U Centraal lokale hulpverleners met expertise rond een aantal thema's.
Dit is een verleden workshop.1 plaats over.
#26070
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/U-Centraal/activiteiten/Helpen-Gebruik-ook-je-intuitie/26070 om je aan te melden