Skip Navigation

U Centraal

Non-profit

Over ons

U Centraal is een stedelijke welzijnsorganisatie in Utrecht. Beroepskrachten en vrijwilligers bieden informatie, advies, contact en praktische hulp. U Centraal wijst de weg aan iedereen die woont,...

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Haal meer uit het contact met je client

Workshop · 18 nov 2016, 13:30 - 16:30
Pieterskerkhof 16, 3512 JT Utrecht, Netherlands
Dit is een verleden workshop.12 plaatsen over.
#26065
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/U-Centraal/activiteiten/Haal-meer-uit-het-contact-met-je-client/26065 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Levensvragen gaan over persoonlijke zaken die iemand echt belangrijk vindt en die raken. Een levensvraag kan bijvoorbeeld zijn: Waarom voel ik mij vaak zo droevig? Wat doe ik met de tijd die mij resteert? Is mijn leven van betekenis geweest? Hoe kom ik in het reine met wat mij nog dwars zit?

Sommige cliënten hebben verlangen naar een andere manier van leven. Cliënten kunnen ook moeite hebben met hun ziekte en om de gevolgen daarvan te accepteren. We kennen ook wel cliënten die zich afvragen welke zin het leven eigenlijk nog heeft.

Mensen met zingevingsvragen, verdriet, eenzaamheid en verlangen praten daar meestal niet makkelijk uit zichzelf over. Of gesprekken blijven oppervlakkig.

Deze workshop gaat over het herkennen van levensvragen in verschillende levenssituaties en het omgaan hiermee als vrijwilliger.

Trainers: Humanistiek geestelijk verzorger Suzette van IJssel en consulent Vrijwillige Inzet Ilja Rodermans

Hoe kom ik er?
Utrecht > workshops > U Centraal > Haal meer uit het contact met je client
Over U Centraal
U Centraal is een stedelijke welzijnsorganisatie in Utrecht. Beroepskrachten en vrijwilligers bieden informatie, advies, contact en praktische hulp. U Centraal wijst de weg aan iedereen die woont, werkt of zorgt in Utrecht. Ook voedt U Centraal lokale hulpverleners met expertise rond een aantal thema's.
Dit is een verleden workshop.12 plaatsen over.
#26065
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/U-Centraal/activiteiten/Haal-meer-uit-het-contact-met-je-client/26065 om je aan te melden