Skip Navigation

U Centraal

Non-profit

Over ons

U Centraal is een stedelijke welzijnsorganisatie in Utrecht. Beroepskrachten en vrijwilligers bieden informatie, advies, contact en praktische hulp. U Centraal wijst de weg aan iedereen die woont,...

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Chauffeur Automaatje

Vacature · 1–20 uur/week
Drift 11, 3512 EK Utrecht, Netherlands
Rijden
Deze vacature is verlopen
#23023
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/U-Centraal/activiteiten/Chauffeur-Automaatje/23023 om je aan te melden
SamenvattingVind jij het leuk om auto te rijden en wil je wat betekenen voor ouderen in je buurt die minder mobiel zijn?
Uitgebreide omschrijving

U Centraal zoekt voor haar nieuwe project ANWB Automaatje naar vrijwilligers die tegen een kleine kilometervergoeding ouderen willen helpen met vervoer. Het vervoer beperkt zich niet tot bezoek aan ziekenhuis, arts e.d. maar kan ook gebruikt worden voor leuke uitjes als bezoek aan familie of vrienden, de kapper, winkelen of naar een museum of het strand.

Als vrijwilliger rijd je in je eigen auto op momenten die jou zelf uitkomen. De meeste ritten zullen plaats vinden binnen Utrecht, maar de bestemming van een rit kan ook buiten de gemeentegrenzen liggen. Je krijgt een vergoeding van €0,30 per kilometer van de oudere die je vervoert. De prijs wordt van tevoren vastgesteld. U Centraal zorgt ervoor dat zowel jij als de oudere van alles op de hoogte zijn.

We verwachten dat je beschikt over een eigen auto die APK gekeurd is, je een WA- en een inzittendenverzekering hebt en dat je een VOG kan overleggen. Deze laatste zal U Centraal voor je aanvragen.

U Centraal biedt vrijwilligers cursussen, persoonlijke begeleiding, bijeenkomsten om elkaar te ontmoeten en een manier om je vrije tijd zinvol te besteden. Wil je meer informatie of heb je interesse? Neem dan snel contact op met Tim Bakker, coördinator van Automaatje, voor een kennismakingsgesprek.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over U Centraal
U Centraal is een stedelijke welzijnsorganisatie in Utrecht. Beroepskrachten en vrijwilligers bieden informatie, advies, contact en praktische hulp. U Centraal wijst de weg aan iedereen die woont, werkt of zorgt in Utrecht. Ook voedt U Centraal lokale hulpverleners met expertise rond een aantal thema's.
Deze vacature is verlopen
#23023
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/U-Centraal/activiteiten/Chauffeur-Automaatje/23023 om je aan te melden