Skip Navigation

U Centraal

Non-profit

Over ons

U Centraal is een stedelijke welzijnsorganisatie in Utrecht. Beroepskrachten en vrijwilligers bieden informatie, advies, contact en praktische hulp. U Centraal wijst de weg aan iedereen die woont,...

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Bezoekvrijwilliger

Vacature · 2–4 uur/week
Kromme Nieuwegracht 50, 3512 HK Utrecht, Netherlands
Ondersteunend werk
#24850
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/U-Centraal/activiteiten/Bezoekvrijwilliger/24850 om je aan te melden
SamenvattingAls bezoekvrijwilliger ga je op bezoek bij mensen die door ziekte / beperking aan huis zijn gebonden en / of bij mensen die eenzaam zijn.
Uitgebreide omschrijving

Als bezoekvrijwilliger ga je op bezoek bij mensen die door ziekte of handicap aan huis zijn gebonden en / of bij mensen die eenzaam zijn. Oude mensen, jonge mensen, uit diverse wijken, net wat bij je past. De Algemene Hulpdienst heeft constant een lijst van mensen die graag bezoek willen krijgen.

We verwachten de volgende eigenschappen van onze vrijwilligers voor dit type bezoek. Geduldig, vriendelijk, goed kunnen luisteren, behulpzaam en open staan voor anderen.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Over U Centraal
U Centraal is een stedelijke welzijnsorganisatie in Utrecht. Beroepskrachten en vrijwilligers bieden informatie, advies, contact en praktische hulp. U Centraal wijst de weg aan iedereen die woont, werkt of zorgt in Utrecht. Ook voedt U Centraal lokale hulpverleners met expertise rond een aantal thema's.
·
#24850
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/U-Centraal/activiteiten/Bezoekvrijwilliger/24850 om je aan te melden