Skip Navigation

Transvisie

Non-profit

Over ons

Transvisie is de patiëntenorganisatie in Nederland die zich inzet voor mensen met vragen rondom hun genderidentiteit (transgender personen) en voor hun familie, naasten en relevante omgeving...

Gezondheid & WelzijnKinderen & JeugdVluchtelingen & MinderhedenGender gelijkheid
Deel

hoofdredacteur website transvisie

Vacature · 2–8 uur/week
Niasstraat 1, 3531 WR Utrecht, Netherlands
#27138
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Transvisie/activiteiten/hoofdredacteur-website-transvisie/27138 om je aan te melden
Samenvattinghoofdredacteur website van Transvisie
Uitgebreide omschrijving

Transvisie is op zoek naar een hoofdredacteur voor de redactie. We hebben een inhoudelijk sterke en goed georganiseerde redactie. De redactie is verantwoordelijk voor de website (technisch en inhoudelijk) en de Facebook pagina.

We zoeken iemand die

  • vernieuwend aan de slag wil met onze website
  • taken van de redactie coördineert
  • contacten onderhoudt richting bestuur en andere stakeholder
  • meewerkt aan ontwikkelen en implementeren van communicatie binnen en rond Transvisie

Heb je affiniteit met redactiewerk? Ben je een goede organisator? Wil je ons helpen een toekomstvisie te ontwikkelen met betrekking tot onze website en andere communicatie richting onze doelgroep?


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Transvisie > hoofdredacteur website transvisie
Over Transvisie
Transvisie is de patiëntenorganisatie in Nederland die zich inzet voor mensen met vragen rondom hun genderidentiteit (transgender personen) en voor hun familie, naasten en relevante omgeving.

Patiëntenorganisatie Transvisie heeft een drietal kernactiviteiten: contact (groepen en individueel), informatievoorziening en belangenbehartiging.

Wij zijn een non-profit organisatie met zo’n 70 vrijwilligers. We worden deels gesubsidieerd door het ministerie van VWS en deels door bijdragen van donateurs. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. Veelal zijn dit ervaringsdeskundige medewerkers die op de een of andere wijze gerelateerd zijn aan de doelgroep.
·
#27138
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Transvisie/activiteiten/hoofdredacteur-website-transvisie/27138 om je aan te melden