Skip Navigation

Transvisie

Non-profit

Over ons

Transvisie is de patiëntenorganisatie in Nederland die zich inzet voor mensen met vragen rondom hun genderidentiteit (transgender personen) en voor hun familie, naasten en relevante omgeving...

Gezondheid & WelzijnKinderen & JeugdVluchtelingen & MinderhedenGender gelijkheid
Deel

Begeleider contactgroep (meerdere functies voor diverse groepen)

Vacature · 1–2 uur/week
Niasstraat 1, 3531 WR Utrecht, Netherlands
Ondersteunend werk
#23290
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Transvisie/activiteiten/Begeleider-contactgroep-meerdere-functies-voor-diverse-groepen/23290 om je aan te melden
SamenvattingTransvisie is op zoek naar trans personen of personen met afiinitiet met ransvragen om online bijeenkomsten.
Uitgebreide omschrijving

Transvisie zoekt vrijwilligers voor verschillende zelfhulpgroepen. Alle groepen komen nu online bij elkaar. De vrijwilliger begeleidt de groep samen met anderen. De frequentie van de bijeenkomsten varieert van maandelijks tot 4x per jaar. We wisselen ervaring en betrouwbare kennis uit met als doel elkaar te versterken en steunen. Er is ruimte voor sociale contacten en gezelligheid. Op onze website is onder ‘lotgenoten’ meer informatie over de zelfhulpgroepen te vinden. Nu we overgeschakeld zijn op online bijeenkomsten, zoeken we vooral mensen die daar ervaring mee hebben.

Het is een functie op vrijwillige basis. Tijdsinvestering in overleg.

Wat zijn je taken?

 • aanwezig zijn bij groepsbijeenkomsten
 • groepsbijeenkomsten mede organiseren
 • onderhouden van contacten via e-mail
 • (eventueel) beheren van contacttelefoon

Wat vragen wij?

 • je hoort tot de doelgroep van de betreffende contactgroep
 • je kunt goed luisteren en hebt een open en respectvolle houding
 • je bent betrokken, maar kunt waar nodig afstand bewaren

Wat bieden wij?

 • werken voor een bijzondere doelgroep en met leuke collega's
 • drie medewerkersbijeenkomsten per jaar
 • mogelijkheid tot bijscholing
 • reiskostenvergoeding

Heb je interesse? Stuur dan je korte motivatie en CV via onderstaande roze knop.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Transvisie > Begeleider contactgroep (meerdere functies voor diverse groepen)
Over Transvisie
Transvisie is de patiëntenorganisatie in Nederland die zich inzet voor mensen met vragen rondom hun genderidentiteit (transgender personen) en voor hun familie, naasten en relevante omgeving.

Patiëntenorganisatie Transvisie heeft een drietal kernactiviteiten: contact (groepen en individueel), informatievoorziening en belangenbehartiging.

Wij zijn een non-profit organisatie met zo’n 70 vrijwilligers. We worden deels gesubsidieerd door het ministerie van VWS en deels door bijdragen van donateurs. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. Veelal zijn dit ervaringsdeskundige medewerkers die op de een of andere wijze gerelateerd zijn aan de doelgroep.
·
#23290
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Transvisie/activiteiten/Begeleider-contactgroep-meerdere-functies-voor-diverse-groepen/23290 om je aan te melden