Skip Navigation

Taskforce QRS

Non-profit

Over ons

Wij willen zoveel mogelijk mensen in Nederland leren reanimeren. Iedereen kan zich bij ons aanmelden voor een reanimatiecursus. Ons hoofddoel is echter om zoveel mogelijk middelbare scholieren te...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdOuderenhulp
Deel

Technische webmaster

Vacature · 2–5 uur/week
Heidelberglaan 100, 3584 CX Utrecht, Netherlands
IT
Deze vacature is verlopen
#23510
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Taskforce-QRS/activiteiten/Technische-webmaster/23510 om je aan te melden
SamenvattingInhoudelijk zijn we tevreden over onze website, maar we willen deze optimaliseren m.b.t. snelheid en compatibiliteit. We zoeken iemand die dat kan.
Uitgebreide omschrijving

We zoeken een technische webmaster om onze website te optimaliseren. Inhoudelijk en qua vormgeving zijn we tevreden met ons Wordpress sjabloon. Het gaat dus met name om technische optimalisatie om onder andere de laadsnelheid te verbeteren. We zijn al met plugins in de weer geweest, maar we zoeken iemand die hier echt kaas van heeft gegeten.

We zijn een non-profit instelling. We geven reanimatieles op scholen en aan volwassenen. Een vrijwilligersvergoeding is beschikbaar. Uiteraard bieden we je gratis reanimatielessen aan. Wij zijn een studentenorganisatie, dus uiteraard zijn sollicitaties van studenten van harte welkom!

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Taskforce QRS
Wij willen zoveel mogelijk mensen in Nederland leren reanimeren. Iedereen kan zich bij ons aanmelden voor een reanimatiecursus. Ons hoofddoel is echter om zoveel mogelijk middelbare scholieren te leren reanimeren. Daarvoor gaan wij op bezoek bij scholen om ze in een korte les de belangrijkste vaardigheden bij te brengen. Ten slotte houden we onszelf bezig met allerlei andere lokale en landelijke activiteiten op het gebied van reanimatie. Hiermee hopen we de aandacht voor reanimatie te vergroten. Met name het belang van reanimatieles op school willen we onderstrepen. Dit alles doen we zonder winstoogmerk.
Deze vacature is verlopen
#23510
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Taskforce-QRS/activiteiten/Technische-webmaster/23510 om je aan te melden