Skip Navigation

Tamarinde Tuin

Non-profit

Over ons

Careyn Tamarinde is een verzorgingstehuis in Overvecht voor onder meer ouderenzorg, revalidatie, verpleging en kleinschalig wonen. De tuin is vrijwillig door derden in beheer genomen, in goed overleg...

Milieu & DuurzaamheidGezondheid & WelzijnCommunity & familieDierenwelzijnKinderen & JeugdVluchtelingen & Minderheden
Deel

Tuiniers gezocht!

Vacature · 3–16 uur/week
Neckardreef 6, 3562 CN Utrecht, Netherlands
Buiten
Deze vacature is verlopen
#25879
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Tamarinde-Tuin/activiteiten/Tuiniers-gezocht/25879 om je aan te melden
SamenvattingWij zoeken enthousiaste vrijwilligers om te komen helpen in een mooie tuin bij een zorgcentrum. Jonge plantjes planten, water geven, onkruid wieden.
Uitgebreide omschrijving

Het verzorgingstehuis Nieuw-Tamarinde in Overvecht heeft een grote tuin die kleurrijk en voedselrijk moet blijven. Met de groenten uit de moestuin wordt gekookt voor de ouderen en de tuin vormt een park om doorheen te struinen en te vertoeven. Zin in werken in de buitenlucht? Het betreft onkruid wieden, snoeien, zaaien, planten, bemesten, oogsten, en dergelijke. Je bepaalt zelf je uren + werktempo (ma t/m za). Tuinervaring is gewenst, maar niet noodzakelijk. Er is begeleiding, koffie, thee en een heerlijk rustgevende omgeving.

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Tamarinde Tuin
Careyn Tamarinde is een verzorgingstehuis in Overvecht voor onder meer ouderenzorg, revalidatie, verpleging en kleinschalig wonen. De tuin is vrijwillig door derden in beheer genomen, in goed overleg met Careyn.
·
Deze vacature is verlopen
#25879
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Tamarinde-Tuin/activiteiten/Tuiniers-gezocht/25879 om je aan te melden