Skip Navigation
Over ons

Taalcafé is een initiatief vanuit Lunetwerkcafé, WelkominUtrecht, WelNu en Buurtteam Lunetten. Elke dinsdagavond van 19.30-21.30 uur is er Taalcafé voor mensen uit de buurt die graag beter Nederlands...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieVluchtelingen & MinderhedenGender gelijkheid
Deel

Taalcafé Avond-Coördinator

Vacature · 2–3 uur/week
Zevenwouden 238, 3524 CX Utrecht, Netherlands
Onderwijs
Deze vacature is verlopen
#25798
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Taalcafe-Lunetten/activiteiten/Taalcafe-Avond-Coordinator/25798 om je aan te melden
SamenvattingAlss Avond-Coördinator heet je vrijwilligers en deelnemers welkom, maak je lesgroepjes, en faciliteer je waar nodig tijdens het Taalcafé.
Uitgebreide omschrijving

Vind jij het leuk om te organiseren, mensen welkom te heten en te ondersteunen bij het leren van de Nederlandse taal? Taalcafé Lunetten zoekt vrijwilligers die op dinsdagavond het Taalcafé willen coördineren.

Wat is het Taalcafé? Het Taalcafé is een initiatief van Social Coffee, Welkom in Utrecht en Buurtteam Lunetten. Het biedt anderstaligen op een laagdrempelige manier taalles. Er wordt in duo’s of kleine groepjes op verschillende taalniveaus lesgegeven. Het Taalcafé is wekelijks op dinsdagavond van 19.15-21.00 uur in Social Coffee (Zevenwouden 238) en is kosteloos voor de deelnemers.

Wat doe je als Avond-Coördinator?  Samen met de andere Avond-Coördinator start je de avond met het klaarzetten van koffie en thee, verwelkom je de deelnemers en vrijwilligers, en match je de duo’s of groepjes die samen aan de slag gaan. De rest van de avond faciliteer je waar nodig en sluit je samen met de andere Avond-Coördinator het café af.

Hoe kom ik er?
Over Taalcafé Lunetten
Taalcafé is een initiatief vanuit Lunetwerkcafé, WelkominUtrecht, WelNu en Buurtteam Lunetten. Elke dinsdagavond van 19.30-21.30 uur is er Taalcafé voor mensen uit de buurt die graag beter Nederlands willen leren. Vrijwilligers gaan één op één of in kleine groepjes met de deelnemers aan de slag met de Nederlandse taal.
Deze vacature is verlopen
#25798
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Taalcafe-Lunetten/activiteiten/Taalcafe-Avond-Coordinator/25798 om je aan te melden