Skip Navigation
Over ons

Het Stiltecentrum is een plek voor iedereen die op zoek is naar stilte of ontmoeting. De kapel is een plaats van rust en stilte, reflectie / gebed / meditatie, ontmoeting met jezelf en met God...

Community & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

Gastheren en gastvrouwen

Vacature · 4–6 uur/week
Godebaldkwartier 74, 3511 DW Utrecht, Netherlands
Receptie
#25329
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stiltecentrum-Hoog-Catharijne/activiteiten/Gastheren-en-gastvrouwen/25329 om je aan te melden
SamenvattingWij zoeken mensen die blij worden als ze gastvrijheid kunnen bieden, die er graag voor zorgen dat andere mensen zich thuisvoelen.
Uitgebreide omschrijving

Jij biedt gastvrijheid zowel in praktische zin - je schenkt koffie en thee en zorgt tdat de kapel en de ontmoetingsruimte opgeruimd en ingericht zijn voor onze gasten -, als ook in sociale zin - jij bent degene bij wie onze gasten hun verhaal kwijt kunnen, of het nu gaat over het weer, uitstapjes in het weekend of ingrijpende gebeurtenissen in hun leven.

Het is belangrijk dat je luistert met je hart, dat je aandacht en ruimte geeft aan de ander vanuit een grote belangstelling voor wat anderen bezighoudt. Dat betekent ook dat je ruimte kunt geven aan opvattingen die heel anders kunnen zijn dan jouw opvattingen.

We zijn een Christelijke organisatie. We evangeliseren niet, maar willen wel vanuit het Christelijk geloof kunnen antwoorden en handelen. Daarom zoeken wij Christenen voor deze functie.

Zoeken wij jou? Laat het ons weten!

Wij bieden je gezelligheid en vergoeding van reiskosten. Onze gasten bieden je bijzondere ontmoetingen.Je gaat deel uitmaken van een leuk en enthousiast team van vrijwilligers.

Heb je vragen of belangstelling? Neem dan contact op met Ilona (coördinator) via onderstaande roze knop. Ook als je niet elke week beschikbaar bent, ben je van harte welkom.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stiltecentrum Hoog Catharijne
Het Stiltecentrum is een plek voor iedereen die op zoek is naar stilte of ontmoeting. De kapel is een plaats van rust en stilte, reflectie / gebed / meditatie, ontmoeting met jezelf en met God. In de ontmoetingsruimte ontmoeten we elkaar als mensen.
·
#25329
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stiltecentrum-Hoog-Catharijne/activiteiten/Gastheren-en-gastvrouwen/25329 om je aan te melden