Skip Navigation
Over ons

Stichting Voedselbank Utrecht richt zich op mensen in Utrecht die op of rond het sociaal minimum leven en in financiële nood verkeren. Om deel te kunnen nemen aan het project gelden wel specifieke...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

Uitgiftevrijwilligers Voedselbank Overvecht Noord (iedere maandag)

Vacature · 4–8 uur/week
Gambiadreef, 3564 ES Utrecht, Nederland
VoedselbankenOndersteunend werkSociaal contactBoodschappen doen
TeamworkOrganiseren
Deze vacature is verlopen6 plaatsen over.
#26962
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Voedselbank-Utrecht/activiteiten/Uitgiftevrijwilligers-Voedselbank-Overvecht-Noord-iedere-maandag/26962 om je aan te melden
SamenvattingVoor een nieuw te starten uitgiftepunt van de Voedselbank zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de maandagen!!
Uitgebreide omschrijving

Waar?

In Buurtcentrum de Boog willen wij vanaf begin september starten met de wekelijkse uitgifte op MAANDAG vanaf een nieuw uitgiftepunt van de Voedselbank. Overvecht heeft al 1 uitgiftepunt maar de wijk is groot en het uitgiftepunt is uit zijn voegen gegroeid. Vandaar dat zij een nieuwe, extra locatie gaan opstarten.


Wat ga je doen?

Je gaat samen met de coördinator en een team van vrijwilligers zorgen dat de voedselpakketten klaar staan voor de deelnemers. Dat houdt in dat je de de binnengekomen producten gaat verdelen over de pakketten, gaat helpen bij het uitgeven van de pakketten en achteraf ervoor zorgt dat de ruimte weer opgeruimd achtergelaten kan worden.


Fijn!

Als je fysiek sterk bent want er komt het nodige sjouw-werk bij kijken!

Als je sociaal bent en het leuk vindt samen te werken!

Als je iedere week op maandag van 9:00 tot 16:00 beschikbaar bent! (ben je niet iedere week beschikbaar maar bijvoorbeeld om de week, geef je dan toch op)

Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Stichting Voedselbank Utrecht > Uitgiftevrijwilligers Voedselbank Overvecht Noord (iedere maandag)
Over Stichting Voedselbank Utrecht
Stichting Voedselbank Utrecht richt zich op mensen in Utrecht die op of rond het sociaal minimum leven en in financiële nood verkeren. Om deel te kunnen nemen aan het project gelden wel specifieke inkomenseisen. De Voedselbank biedt noodhulp in de vorm van gratis voedsel. Ook wordt sociaal juridische ondersteuning geboden. Wekelijks worden vanuit verschillende uitgiftepunten in Utrecht gratis voedselpakketten uitgedeeld. De inhoud van de pakketten verschilt per week, dit is afhankelijk van het aanbod van de leveranciers. De uitgiftepunten dienen tevens als ontmoetingsplek en worden gedraaid door vrijwilligers uit de buurt. Tijd en aandacht voor de deelnemers zijn centrale punten in de benaderingswijze van de vrijwilligers. Vrijwilligers schenken koffie en thee, er is tijd en ruimte voor een praatje. De pakketten dienen persoonlijk te worden afgehaald binnen de openingstijden van het betreffende uitgiftepunt. Periodiek wordt getoetst of de hulp nog steeds noodzakelijk is.
·
Deze vacature is verlopen6 plaatsen over.
#26962
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Voedselbank-Utrecht/activiteiten/Uitgiftevrijwilligers-Voedselbank-Overvecht-Noord-iedere-maandag/26962 om je aan te melden