Skip Navigation
Over ons

Traineeship voor Wereldverbeteraars!

Verbeter de Wereld biedt 2x per jaar het Traineeship voor Wereldverbeteraars aan: Een trainingsprogramma voor jou, als je ambitie hebt en je talenten in wil...

Cultuur & KunstMilieu & DuurzaamheidSport & RecreatieGezondheid & Welzijn
Deel

Wereldverbeteraars Gezocht

Vacature · 4–10 uur/week
Korvet 52, 4902 CH Oosterhout, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#24919
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Verbeter-de-Wereld/activiteiten/Wereldverbeteraars-Gezocht/24919 om je aan te melden
SamenvattingIdealisten gezocht voor Traineeship voor Wereldverbeteraars
Uitgebreide omschrijving

Traineeship voor Wereldverbeteraars 

Hét trainingsprogramma voor ambitieuze Young Professionals, die hun talenten in willen zetten voor een betere wereld!

Wat doen wij?
Verbeter de Wereld bestaat uit een groep professionele trainers en coaches die hun expertise aanbieden door middel van het Traineeship voor Wereldverbeteraars. Dit programma is speciaal ontworpen voor idealistische Young Professionals die méér willen. 
Het Traineeship duurt ruim vier maanden en bestaat uit twee trainingsweekenden, een slotdag en daartussen persoonlijke coaching. 

Wat ga je doen?
1. Project opzetten: binnen 4 maanden zet je een bijzonder wereldverbeterend project op, samen met andere deelnemers van het Traineeship. Tijdens het eerste weekend worden de groepen gevormd. Je bepaalt helemaal zelf waar je je voor in wilt zetten en hoe je project vorm krijgt.
2. Jezelf ontwikkelen: je leert over missiegericht projectmanagement, communicatievaardigheden en er zijn regelmatig feedbackmomenten waar je kunt leren over jou als teamplayer, als leider en als waarmaker.
3. Praktisch idealisme: jouw dagelijkse keuzen hebben een directe impact overal op aarde. Welke keuzen maak je en waarom? Wij inspireren je om de volgende stap te zetten.

Uniek
Het is een programma dat naast leren creëren van wereldverbeterende projecten, draait om zingeving, persoonlijke groei en ontwikkeling. Oud-deelnemers geven aan dat dit laatste het een uniek programma maakt, omdat het naast doen ook mag gaan over levensvragen. Door het traineeship word jij een katalysator voor een mooiere wereld!

Van welk thema gaat jouw bloed sneller stromen?
Duurzaamheid: energievoorziening van de toekomst, de afvalberg, cradle to cradle
Armoedebestrijding: onderwijs, microkrediet, solidariteit
Vrede en veiligheid: saamhorigheid, begrip, democratie
Menswaardigheid: elkaar zien staan, diversiteit, liefde, samen leven
Iets anders? Bij Verbeter de Wereld kun je er mee aan de slag!

Data van het volgende Traineeship zijn:
• Startweekend: vrijdagavond 21 t/m zondagmiddag 23 september 2018
• Tweede weekend: zaterdagochtend 17 t/m zondagmiddag 18 november 2018
• Slotdag: zaterdag 19 januari 2019

Inschrijven kan via onderstaande roze knop.
 

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Verbeter de Wereld
Traineeship voor Wereldverbeteraars!

Verbeter de Wereld biedt 2x per jaar het Traineeship voor Wereldverbeteraars aan: Een trainingsprogramma voor jou, als je ambitie hebt en je talenten in wil zetten voor een betere wereld. Een broedplaats voor nieuwe ideeën, een werkplaats waar deze ideeën worden uitgevoerd. Inspirerend, ambitieus en ondernemend!

Hoe werkt het?

Gedurende vier maanden zet je je actief in voor een eigen groepsproject dat aansluit bij jouw visie voor een betere wereld. Ondertussen word je intensief gecoacht. De training draait om ontwikkeling, persoonlijke groei en zingeving, want een betere wereld begint tenslotte bij jezelf.

Tot nu toe hebben meer dan 225 mensen met succes een project uitgevoerd bij Verbeter de Wereld. Het deelnemersveld bestaat uit young-professionals: starters, creatieven, managers en meer, lees hier hun ervaringen.

We organiseren het Traineeship slechts 2x per jaar voor een beperkte groep deelnemers. Uit idealisme bieden we de training gratis aan! Je betaalt daarom alleen de onkosten voor je verblijf. Ben jij een idealistisch aanpakker? Meld je dan hier aan; je voorgangers kijken er zeer positief op terug!.
Deze vacature is verlopen
#24919
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Verbeter-de-Wereld/activiteiten/Wereldverbeteraars-Gezocht/24919 om je aan te melden