Skip Navigation
Over ons

Traineeship voor Wereldverbeteraars!

Verbeter de Wereld biedt 2x per jaar het Traineeship voor Wereldverbeteraars aan: Een trainingsprogramma voor jou, als je ambitie hebt en je talenten in wil...

Cultuur & KunstMilieu & DuurzaamheidSport & RecreatieGezondheid & Welzijn
Deel

Ben jij onze 'missing link'? VdW zoekt een ervaren trainer/coach als vijfde bestuurslid!

Vacature · 2–6 uur/week
Korvet 52, 4902 CH Oosterhout, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#24710
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Verbeter-de-Wereld/activiteiten/Ben-jij-onze-missing-link-VdW-zoekt-een-ervaren-trainercoach-als-vijfde-bestuurslid/24710 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

In het dagelijks leven geef ik regelmatig trainingen en heb ik ruime ervaring opgedaan met coachen. Ik vind het leuk om de ontwikkelingen in mijn werkveld bij te houden en deze te delen met anderen. Daarnaast zet ik me graag actief in voor een betere wereld. Ik herken me in de doelstellingen van VdW en ben een waardevolle aanvulling op de andere bestuursleden. Ik ben open en eerlijk, pro-actief en bereid om mijn handen uit mijn mouwen te steken. Ik zie het als een uitdaging om de traineeships van VdW (verder) te professionaliseren.

Herken jij je in bovenstaande beschrijving? Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan het bestuur van VdW? Dan komen we graag in contact met jou! Stuur een mail met jouw motivatie via onderstaande knop, en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Verbeter de Wereld
Traineeship voor Wereldverbeteraars!

Verbeter de Wereld biedt 2x per jaar het Traineeship voor Wereldverbeteraars aan: Een trainingsprogramma voor jou, als je ambitie hebt en je talenten in wil zetten voor een betere wereld. Een broedplaats voor nieuwe ideeën, een werkplaats waar deze ideeën worden uitgevoerd. Inspirerend, ambitieus en ondernemend!

Hoe werkt het?

Gedurende vier maanden zet je je actief in voor een eigen groepsproject dat aansluit bij jouw visie voor een betere wereld. Ondertussen word je intensief gecoacht. De training draait om ontwikkeling, persoonlijke groei en zingeving, want een betere wereld begint tenslotte bij jezelf.

Tot nu toe hebben meer dan 225 mensen met succes een project uitgevoerd bij Verbeter de Wereld. Het deelnemersveld bestaat uit young-professionals: starters, creatieven, managers en meer, lees hier hun ervaringen.

We organiseren het Traineeship slechts 2x per jaar voor een beperkte groep deelnemers. Uit idealisme bieden we de training gratis aan! Je betaalt daarom alleen de onkosten voor je verblijf. Ben jij een idealistisch aanpakker? Meld je dan hier aan; je voorgangers kijken er zeer positief op terug!.
Deze vacature is verlopen
#24710
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Verbeter-de-Wereld/activiteiten/Ben-jij-onze-missing-link-VdW-zoekt-een-ervaren-trainercoach-als-vijfde-bestuurslid/24710 om je aan te melden