Skip Navigation
Over ons

Traineeship voor Wereldverbeteraars!

Verbeter de Wereld biedt 2x per jaar het Traineeship voor Wereldverbeteraars aan: Een trainingsprogramma voor jou, als je ambitie hebt en je talenten in wil...

Cultuur & KunstMilieu & DuurzaamheidSport & RecreatieGezondheid & Welzijn
Deel

27 FEBRUARI 2016: SPEED-DATE VDW-KERNTEAM

Vacature · 1–4 uur/week
Korvet 52, 4902 CH Oosterhout, Netherlands
Bestuur
Deze vacature is verlopen
#24541
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Verbeter-de-Wereld/activiteiten/27-FEBRUARI-2016-SPEED-DATE-VDW-KERNTEAM/24541 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Het kernteam van Verbeter de Wereld wil daten met JOU! We willen graag met je praten als je mee wilt helpen aan de ontwikkeling van stichting "Verbeter de Wereld".Wij komen graag in contact met:

Momenteel bestaat ons bestuur(kernteam) uit 2 personen wij zijn o.a. opzoek naar:

Ons derde deel. Een volwaardig kernteamlid dus, die contact onderhoudt met het coachteam, de kwaliteit van de training borgt en inspeelt op nieuwe ontwikkelingen op het gebied van coaching en training. Trainingservaring is mooi meegenomen maar commitment en gedrevenheid om je idealen te realiseren is nog veel belangrijker. Iemand die de gelegenheid heeft om ongeveer iedere zes weken te sparren over onze idealen en de voortgang van onze activiteiten.

Een crealieveling die communicatiedeskundige is en ons wilt helpen met het herschrijven en herbouwen van de website. Die een nieuwe huisstijl wilt ontwikkelen en ervoor kan zorgen dat alleVerbeter de Wereld communicatie over de verschillende media congruent is.

Een FacebookExtremist die snapt wat ie moet doen om het aantal likes te verhogen en die eager is om snel de juiste wereldverbeterende berichten te delen namens Verbeter de Wereld. Iemand die met zijn of haar smartphone in zijn hand slaapt, eet, danst en sjanst en dus de energie van Verbeter de Wereld hoog kan houden.

Een evenementensupporter die op zijn of haar authentieke wijze toekomstige events van Verbeter de Wereld helpt organiseren en begeleiden.

Wij nodigen je graag uit om hier gedurende een vijf minuten durende speedate, met ons over van gedachten te wisselen. Blijf niet zitten, help de wereld verbeteren en reageer op deze vacature.

 

 

 

Hoe kom ik er?
Over Stichting Verbeter de Wereld
Traineeship voor Wereldverbeteraars!

Verbeter de Wereld biedt 2x per jaar het Traineeship voor Wereldverbeteraars aan: Een trainingsprogramma voor jou, als je ambitie hebt en je talenten in wil zetten voor een betere wereld. Een broedplaats voor nieuwe ideeën, een werkplaats waar deze ideeën worden uitgevoerd. Inspirerend, ambitieus en ondernemend!

Hoe werkt het?

Gedurende vier maanden zet je je actief in voor een eigen groepsproject dat aansluit bij jouw visie voor een betere wereld. Ondertussen word je intensief gecoacht. De training draait om ontwikkeling, persoonlijke groei en zingeving, want een betere wereld begint tenslotte bij jezelf.

Tot nu toe hebben meer dan 225 mensen met succes een project uitgevoerd bij Verbeter de Wereld. Het deelnemersveld bestaat uit young-professionals: starters, creatieven, managers en meer, lees hier hun ervaringen.

We organiseren het Traineeship slechts 2x per jaar voor een beperkte groep deelnemers. Uit idealisme bieden we de training gratis aan! Je betaalt daarom alleen de onkosten voor je verblijf. Ben jij een idealistisch aanpakker? Meld je dan hier aan; je voorgangers kijken er zeer positief op terug!.
Deze vacature is verlopen
#24541
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Verbeter-de-Wereld/activiteiten/27-FEBRUARI-2016-SPEED-DATE-VDW-KERNTEAM/24541 om je aan te melden