Skip Navigation
Over ons

Stichting Veilig Onderwijs is een advies- en ondersteuning organisatie voor het onderwijs. Zij helpt scholen meteen sociaal veiligheidsbeleid te maken op maat om een sociaal veilig schoolklimaat te...

Gezondheid & WelzijnKinderen & Jeugd
Deel

Telefonist(e) en PR-medewerker

Vacature · 9–20 uur/week
Manitobadreef 11, 3565 CH Utrecht, Netherlands
Marketing & Communicatie
#23949
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Veilig-Onderwijs1/activiteiten/Telefoniste-en-PR-medewerker/23949 om je aan te melden
SamenvattingVanwege uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij voor ons kantoor in Utrecht op zoek naar een telefonist(e).
Uitgebreide omschrijving

Telefonist(e) en PR-medewerker

Bent u of jij op zoek naar vrijwilligerswerk en heeft u of heb jij affiniteit met het onderwijs, dus ook met ouders, leerkrachten en leerlingen? Vanwege onze ANBI-status kan dat zelfs met een uitkering. Meldt u dan nu aan en maak een afspraak voor vrijblijvend gesprek.


Achtergrond

Stichting Veilig Onderwijs doet alles om een sociaal veilig onderwijs te creëren, zodat leerlingen en onderwijzenden kunnen leren in werken in een sociale veilig leer en werkomgeving. Dit doet zij door samen met scholen en gemeente een goed sociaal veiligheidsbeleid te maken, te monitoren, te evalueren en bij te stellen. Tevens werkt zij samen met mediators, counselors, couch en gastdocenten om het veiligheidsbeleid op een goede manier in balans te houden. Voorkomen is beter dan genezen, is ons motto.


Taakomschrijving

Vanwege uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij voor ons kantoor in Utrecht op zoek naar een telefonist(e). In deze functie ben je verantwoordelijk voor alle uitgaande- en binnenkomende telefoongesprekken van zowel bestaande cliënten als potentiële cliënten en sponsors.

Tijdens uitgaande gesprekken doe je onderzoek naar het gebruik van ons magazine en voorzie je de cliënt van informatie over onze stichting en plan je afspraken in voor de directie.

Tevens ondersteun je de stichting met licht administratieve taken, zoals het administreren van gegevens onze administratie.


Stichting Veilig Onderwijs is op zoek naar vrijwilligers:

 • met HAVO+ werk- en denkniveau, die zich hiervoor willen inzetten en minimaal 9 uur per werkweek;
 • ervaring hebben met Excel, Outlook en Word
 • Goed zijn in schriftelijke en mondelinge kennis van de Nederlandse taal;
 • Sterk in communicatie;
 • Het bezitten van geduld, enige levenservaring en relativeringsvermogen.
 • Wonen in de gemeente Stichtse Vecht of omstreken.
 • Je hebt geen vooropleiding nodig.


Wat biedt Stichting Veilig Onderwijs

 • Een vrijwilligersbaan voor minimaal 9 uur en maximaal 20 uur in de week, a 3 uur per dagdeel.
 • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Ervaring van alle ontwikkeling projecten van onze stichtingen;
 • Een vergoeding;
 • Een rookvrije werkruimte


Interesse?

Lijkt deze functie van telefonist(e) je wat? Stuur een brief met je motivatie via onderstaande roze knop.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Veilig Onderwijs
Stichting Veilig Onderwijs is een advies- en ondersteuning organisatie voor het onderwijs. Zij helpt scholen meteen sociaal veiligheidsbeleid te maken op maat om een sociaal veilig schoolklimaat te verbeteren en te komen tot het predicaat "sociaal veilig school"
·
#23949
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Veilig-Onderwijs1/activiteiten/Telefoniste-en-PR-medewerker/23949 om je aan te melden