Skip Navigation
Over ons

Een ontmoetingsplaats voor iedereen die met verlies te maken heeft

De dood maakt onmiskenbaar deel uit van ons leven. Vroeg of laat krijgt iedereen er mee te maken; het sterven van een ouder,...

Cultuur & KunstGezondheid & WelzijnCommunity & familieOuderenhulp
Deel

Wij zoeken een creatief communicatie- en PR talent

Vacature · 2–4 uur/week
Grifthoek 148, 3514 JJ Utrecht, Netherlands
Marketing & Communicatie
Deze vacature is verlopen


Vacature Delen
#23883
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-TrosT/activiteiten/Wij-zoeken-een-creatief-communicatie--en-PR-talent/23883 om je aan te melden
SamenvattingVind jij het leuk om foto's en berichten te maken voor Social Media en hou je van schrijven? Lees dan gauw verder!
Uitgebreide omschrijving

Stichting TrösT bestaat uit een groep van enthousiaste en gedreven vrijwilligers die een breed aanbod van activiteiten aanbiedt aan mensen die met rouw te maken hebben. Vroeg of laat krijgt iedereen er mee te maken; het sterven van een ouder, partner, kind, familielid of vriend. Verlies van een dierbare raakt intens aan je eigen leven. Maar in onze samenleving is aandacht voor rouw en verlies niet vanzelfsprekend. Terwijl deze aandacht juist zo helend en voedend kan zijn. Onze activiteiten vinden plaats op diverse locaties (voornamelijk buurtcentra) in en rond Utrecht. Ieders verhaal krijgt bij ons de ruimte, kennis en inzicht worden verdiept en we reiken handvatten aan om het leven weer op te pakken. Meer weten over de activiteiten? Kijk op op onze website.

Wij zoeken
Het PR team van TrösT (bestaat nu uit vijf vrijwilligers) zoekt een collega die zich verbonden voelt met het werk van onze Stichting en het leuk vindt om mee te denken over hoe TrösT nog beter op de kaart gezet kan worden. In het huidige team hebben we vooral behoefte aan iemand met ervaring op het gebied van Social Media, het opmaken van persberichten en die ons driemaandelijkse activiteitenoverzicht wil vullen met het nieuwe aanbod.

Wat houdt het dan in?
We vergaderen ongeveer eens in de zes weken, bieden je een informele werksfeer met gemotiveerde collega’s. Natuurlijk ben je altijd welkom om mee te doen aan alle activiteiten die we in ons programma aanbieden, er is jaarlijks een inspiratietraining voor alle vrijwilligers en elk jaar is er een gezellige zomer- en kerstborrel. Heb je belangstelling en heb je een dagdeel per week beschikbaar om ons team te komen versterken? Neem contact vooral op!

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting TrösT
Een ontmoetingsplaats voor iedereen die met verlies te maken heeft

De dood maakt onmiskenbaar deel uit van ons leven. Vroeg of laat krijgt iedereen er mee te maken; het sterven van een ouder, partner, kind, familielid of vriend. Verlies van een dierbare raakt intens aan je eigen leven. Maar in onze samenleving is aandacht voor rouw en verlies niet vanzelfsprekend. Terwijl deze aandacht juist zo helend en voedend kan zijn. Stichting TrösT bestaat uit een groep van enthousiaste en gedreven vrijwilligers die een breed aanbod van activiteiten aanbiedt aan mensen die met rouw en verlies te maken hebben. Ze vinden plaats op diverse locaties (voornamelijk buurtcentra) in en rond Utrecht organiseert. Ieders verhaal krijgt bij ons de ruimte, kennis en inzicht worden verdiept en we reiken handvatten aan om het leven weer op te pakken.

Onze activiteiten
Elke laatste zondag van de maand organiseren we in café Averechts (Vogelenbuurt) een Café Tröst waar aan de hand van een thema gesprekken worden gevoerd met lotgenoten. Er worden regelmatig workshops gegeven (dans, beeldend, muziek) en er zijn lezingen en wandelingen. Ook werken we voor grotere evenementen samen met andere organisatie, zoals Humanitas en diverse Bibliotheken. Bekijk het meest actuele programma op www.trost.nl.
Deze vacature is verlopen


Vacature Delen
#23883
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-TrosT/activiteiten/Wij-zoeken-een-creatief-communicatie--en-PR-talent/23883 om je aan te melden