Skip Navigation
Over ons

Wij zijn een in Utrecht gevestigde jonge organisatie voor patënten met de zeldzame aandoening 'Retroperitoneale Fibrose' en hebben als doel a) het lotgenoten contact te bevorderen, b) de kennis over...

Gezondheid & Welzijn
Deel

Bestuurslid patiëntenorganisatie

Vacature · 1–2 uur/week
Vanuit huis
Web developmentFondsenwervingBestuurSociale media
TeamworkBestuurWeb designNederlandsEngels
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#26923
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-RPF-Nederland-te-Utrecht/activiteiten/Bestuurslid-patientenorganisatie/26923 om je aan te melden
SamenvattingDe stichting RPF Nederland zoekt een nieuw bestuurslid die de functie van Voorzitter gaat vervullen. De stichting werkt landelijk.
Uitgebreide omschrijving

Vrijwillig bestuurslid gezocht


Een nog jonge patiëntenorganisatie wil meer bekendheid geven aan een zeldzame aandoening, zodat tijdig diagnose kan plaatsvinden en onnodig leed wordt voorkomen. De functie biedt een goede kans om een aantal jaren bestuurservaring op te doen en nieuwe contacten te leggen.


Binnen het bestuur van de Stichting RPF Nederland is de functie van Voorzitter vacant geworden.

Wij zoeken een enthousiast, inspirerend en communicatief vaardig persoon, die samen met de andere bestuursleden sturing kan geven aan de uitvoering van de doelstellingen.

Die omvatten het bevorderen van het lotgenotencontact, het vergroten van de bekendheid met deze aandoening en het behartigen van aandoeningspecifieke belangen, mede gericht op het behoud van een landelijk expertisecentrum. 

Het leiden van de vergaderingen en het vertegenwoordigen van de stichting zijn de belangrijkste taken van de voorzitter. Bekendheid met de aandoening Retroperitoneale Fibrose, enige kennis en/of ervaring met WordPress (website) en ervaring met fondsenwerving is een pré, maar niet beslist noodzakelijk.

Het betreft een functie als vrijwilliger die – afhankelijk van de wijze van invulling en taakverdeling – zo’n 4 tot 8 uur per maand zal vergen.

Graag uiterlijk 15 augustus a.s. uw belangstelling kenbaar maken.

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Over Stichting RPF Nederland te Utrecht
Wij zijn een in Utrecht gevestigde jonge organisatie voor patënten met de zeldzame aandoening 'Retroperitoneale Fibrose' en hebben als doel a) het lotgenoten contact te bevorderen, b) de kennis over de aandoening binnen de medische wereld te vergroten, zodat eerder een diagnose wordt gesteld en onnodig leed wordt voorkomen en c) het behartigen van algemene patiëntenbelangen. Vergaderingen vinden meestal in Utrecht plaats, of digitaal.
·
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#26923
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-RPF-Nederland-te-Utrecht/activiteiten/Bestuurslid-patientenorganisatie/26923 om je aan te melden