Skip Navigation

Stichting PANN

Non-profit

Over ons

PANN is een Utrechtse homo(jongeren)organisatie, opgericht in 1969, met als doel een bijdrage te leveren aan de integratie en emancipatie vanLHBTI’s in heelNederland en Utrecht in het bijzonder...

Kinderen & Jeugd
Deel

Media & Communicatie Specialist

Vacature · 1–5 uur/week
Utrecht, Utrecht, Netherlands
Marketing & Communicatie
Deze vacature is verlopen
#23519
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-PANN/activiteiten/Media--Communicatie-Specialist/23519 om je aan te melden
SamenvattingHet is pas officieel als het op Facebook staat!
Uitgebreide omschrijving

Stichting PANN is op zoek naar een ‘M&C-specialist’ die ons helpt met de eventcommunicatie voor de PANN-feesten. Je werkt in teamverband aan de leukste en meest creatieve communicatie voor de bezoeker en probeert hen zo te verleiden om te komen naar onze feesten.

Taken van een M&C-specialist

 • Jij staat op aanwezig bij veel LHBTQI+-feesten en weet daardoor veel van eventcommunicatie en/of wil je hier in professionaliseren.
 • Instagram is your life. Geen kattenvideo gaat langs jou heen en je weet de beste plek om de leukste memes te vinden. 
 • Samen met de andere M&C-ers maak je voor elk event een content kalender en bedenk je hoe wij het beste onze doelgroep kunnen bereiken via alle PANN-kanalen.
 • In een social world kunnen we niet meer zonder de gekste content. Meedenken over creatieve invulling van content wordt zeer gewaardeerd.
 • Je mag meedenken en helpen aan de creatie van nieuwe campagnes voor onze feesten in Utrecht, maar ook voor WinterPANN en PANNDORA.

Wat verwachten we van je

 • Creativiteit staat op #1 en het hebben van een goede pen op numero 2 (en daar mee om kunnen gaan is nog beter)
 • Jij vindt het leuk om nieuwe content formats te bedenken en, in samenwerking met onze teams van fotografen, videografen en grafisch ontwerpers, uit te werken.
 • Op een feest draai jij een mediadienst en zorg jij er voor dat de leukste content wordt gemaakt en geplaatst.
 • Ja, we vergaderen. 1x in de maand met Team Media & Communicatie. Hier evalueer je de afgelopen periode en denk je na over nieuwe ideeën en aankomende events.
 • Die feesten (en borrels) geven we natuurlijk niet voor niets. Deze zijn helemaal gratis voor jou en daar hopen we je dan ook vaak te vinden.
 • < 5 uur van je vrije tijd per week. Soms iets meer, soms iets minder.

Interesse? Of heb je vragen over de vacature? Mail dan gerust via onderstaande roze button.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting PANN
PANN is een Utrechtse homo(jongeren)organisatie, opgericht in 1969, met als doel een bijdrage te leveren aan de integratie en emancipatie vanLHBTI’s in heelNederland en Utrecht in het bijzonder. Daar werken we op verschillende manieren aan.

PANN: Elke dag is reden voor een feest!
PANN gelooft in een wereld waarin iedereen zichzelf kan zijn en biedt jongeren, en in het bijzonder LHBTI+’ers, een veilige plek om uit te zoeken wie zij (willen) zijn.

PANN laat zien dat we samen, met positiviteit en daadkracht, de samenleving hokjesvrij kunnen maken. Om dit te realiseren omringen we ons met gedreven vrijwilligers en organisaties met een positief uitgangspunt die de kernwaarden van PANN onderschrijven. Samen zorgen we ervoor dat gelijkheid en vrijheid de norm worden. Met de energie van PANN, haar feesten en haar partners willen we ervoor zorgen dat de wereld morgen beter is dan vandaag.

PANN: gelijkheid, trots en (zelf-)acceptatie

PANN organiseert jaarlijks circa 30 feesten waarbij iedereen (van 16 jaar en ouder) die de visie van PANN draagt welkom is dit te vieren. Op onze feesten zijn moderne muziek en een verrassend thema de hoofdingrediënten en gelijkheid en ‘hokjesvrij’ denken de standaard.
PANN subsidieert onder de noemer ‘Hartje PANN’ jaarlijks gemiddeld 12 externe projecten die zich op positieve wijze inzetten om acceptatie en integratie van LHBTI+’ers te stimuleren.
We initiëren maatschappelijke acties en projecten die er op een positieve manier aan bijdragen dat hokjes in de maatschappij verdwijnen en streven naar een wereld waarin gelijkheid de standaard is.
Wij begeleiden en helpen onze vrijwilligers om het beste uit zichtzelf te halen. Dit doen we door hen cursussen, workshops en trainingen aan te bieden om zich persoonlijk te ontwikkelen. Hiermee zorgen we voor een cultuur en sfeer waarbij je jezelf kan zijn, waar hard en serieus gewerkt wordt, maar waar vooral ook ruimte is gezelligheid en plezier.
PANN laat zich horen bij maatschappelijk ontwikkelingen op gebied van gelijkheid en acceptatie van LHBTI+’ers. Een positief geluid staat hierbij voorop.

Stichting PANN draait volledig op vrijwilligers: ongeveer 80 mensen dragen, op hun eigen manier, bij aan de doelstellingen van PANN.
Deze vacature is verlopen
#23519
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-PANN/activiteiten/Media--Communicatie-Specialist/23519 om je aan te melden