Skip Navigation
Over ons

Stichting Onder Anderen organiseert twee buurtrestaurants: Diny’s Diner in buurthuis Sterrenwijk en Belle’s Bistro in buurthuis Zuilen.

Onze restaurants zijn plekken in de wijk waar je in een rustige...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familie
Deel

Gezocht: koks en gastheren/-vrouwen voor buurtrestaurant

Vacature · 1–4 uur/week
Keerkringplein 40, 3582 PM Utrecht, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#23423
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Onder-Anderen/activiteiten/Gezocht-koks-en-gastheren-vrouwen-voor-buurtrestaurant/23423 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

We zoeken enthousiaste koks, hulpkoks en gastheren (m/v) voor onze twee buurtrestaurants in Utrecht.

We vragen:

  • voor de koks: kook-zelfvertrouwen;
  • voor de hulpkoks: kook-enthousiasme;
  • voor de gastheren / gastvrouwen: sociale vaardigheden;
  • een leuke collega-vrijwilliger.

We bieden:

  • een enthousiaste en leuke groep vrijwilligers;
  • maatschappelijk relevant werk;
  • een degelijk inwerkprogramma.

Stichting Onder Anderen bestuurt sinds 2012 twee buurtrestaurants in Utrecht: Diny's Diner en Belle's Bistro. We verzorgen drie maal per week een gezellige warme maaltijd voor 15 tot 20 gasten in buurthuis Sterrenzicht (zondag en dinsdag) en buurthuis Zuilen (woensdag).

Stichting Onder Anderen is een initiatief van enthousiaste, zeer ervaren vrijwilligers. Er werken drie mensen per avond: een chef, een souschef en een gastvrouw/-heer. De chef bedenkt het menu, doet de boodschappen en kookt vanaf ongeveer 15:30 de maaltijd. Om 17:00 komt de souschef het koken ondersteunen, en begint de host met het gereed maken van de eetzaal.

De gasten arriveren vanaf 17:30. Om 18:00 wordt de maaltijd uitgeserveerd. We koken gezond, met soep vooraf, een hoofdgerecht met vlees of vis en altijd een vega-optie, met salade en een toetje. Na het eten komt er koffie en thee op tafel, samen met de koektrommel en een doos met spelletjes.

Er is een professionele keuken aanwezig met alles erop en eraan. Dus al je daar altijd al van droomde, is dit je kans!

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Stichting Onder Anderen > Gezocht: koks en gastheren/-vrouwen voor buurtrestaurant
Over Stichting Onder Anderen
Stichting Onder Anderen organiseert twee buurtrestaurants: Diny’s Diner in buurthuis Sterrenwijk en Belle’s Bistro in buurthuis Zuilen.

Onze restaurants zijn plekken in de wijk waar je in een rustige en veilige sfeer een gezonde maaltijd kan eten, samen met anderen.

Gezonde maaltijd
Huiselijke sfeer


We zijn elke zondag en elke dinsdag vanaf 17:30 open, in Buurthuis Sterrenzicht en elke woensdag in Buurthuis Zuilen.

Om 18:00 serveren we een gezonde maaltijd.

De maaltijd is gezond & genoeg, vlees of vis & altijd vega, en inclusief salade en een toetje. De prijs is 3,50 euro. Na de maaltijd bieden we je koffie of thee aan, met een koekje. Voor de liefhebbers is er tijd voor een spelletje. Of de krant. Of gewoon een praatje. Rond 20:30 is het tijd om weer naar huis te gaan.

Stichting Onder Anderen wordt geheel gedragen door enthousiaste vrijwilligers.
Deze vacature is verlopen
#23423
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Onder-Anderen/activiteiten/Gezocht-koks-en-gastheren-vrouwen-voor-buurtrestaurant/23423 om je aan te melden