Skip Navigation
Over ons

Stichting Om de Hoek organiseerde sinds 2016 enkele keren per jaar de lokale duurzame foodmarkt Markt om de Hoek in het Beerthuizenplantsoen bij het Park Oosterspoorbaan in Utrecht Oost. De stichting...

Community & familieOuderenhulpMilieu & Duurzaamheid
Deel

Markt om de Hoek

Event · 6 sep 2020, 10:00
Utrecht, Utrecht, Nederland
Deze event is verlopen
#26584
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Om-de-Hoek/activiteiten/Markt-om-de-Hoek/26584 om je aan te melden
SamenvattingMarkt om de Hoek: Echte lokale producten, verrassende duurzame projecten uit de buurt en andere wijkbewoners ontmoeten op de leukste food markt in Utrecht-Oost.
Uitgebreide omschrijving

Vrijwilligers gaan helpen bij de opbouw van Markt om de Hoek op 6 september, van ca 10 tot 13 uur, en bij de afbouw na 18.00 uur.

Tijdens de markt moeten de bezoekers zich houden aan de coronaregels. Het zou fijn zijn als we wat hulp krijgen om te zorgen dat bezoekers zich daaraan houden, op een vriendelijke manier. Je helpt mee om een gezellige en voor iedereen veilige markt mee te maken en ontmoet daarbij veel mensen en een leuk team.

Hoe kom ik er?
Utrecht > events > Stichting Om de Hoek > Markt om de Hoek
Over Stichting Om de Hoek
Stichting Om de Hoek organiseerde sinds 2016 enkele keren per jaar de lokale duurzame foodmarkt Markt om de Hoek in het Beerthuizenplantsoen bij het Park Oosterspoorbaan in Utrecht Oost. De stichting heeft tot doel mensen in wijken elkaar te laten ontmoeten.
·
Deze event is verlopen
#26584
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Om-de-Hoek/activiteiten/Markt-om-de-Hoek/26584 om je aan te melden