Skip Navigation
Over ons

Mexaena betekent ‘onze toekomst’ in het Tigrinia. Met de nadruk op ‘ons’. Bij Mexaena werken Eritrese nieuwkomers samen met Nederlandse coaches en Eritreeërs die al langer in Nederland zijn, aan een...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieVluchtelingen & Minderheden
Deel

Webbeheerder gezocht voor Mexaena: 'onze toekomst'

Vacature · Flexibel
Lamérislaan 118, 3571 LC Utrecht, Netherlands
IT
Deze vacature is verlopen
#25715
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Mexaena/activiteiten/Webbeheerder-gezocht-voor-Mexaena-onze-toekomst/25715 om je aan te melden
SamenvattingBen jij online handig en draag je graag bij aan het zichtbaar maken van onze stichting voor Eritrese nieuwkomers? Word onze webbeheerder!
Uitgebreide omschrijving

Mexaena zoekt een enthousiaste vrijwilliger voor het beheren van onze website en social media kanalen!

Ben jij online handig? Vind je het belangrijk om bij te dragen aan de toekomst van Eritrese nieuwkomers? Wil jij ook een steentje bijdragen aan onze stichting, vanachter de computer? Dan zoeken we jou. We beginnen rond november met een nieuw project voor een groep Eritrese nieuwkomers. We zoeken iemand die bij kan dragen aan onze bereikbaarheid en zichtbaarheid online. Daarnaast kun je ons natuurlijk ook helpen als coach.

Wat doet Mexaena?
Mexaena betekent ‘onze toekomst’ in het Tigrinya. Met de nadruk op ‘ons’. Bij Mexaena werken Eritrese nieuwkomers samen met Nederlandse coaches en Eritreeërs die al langer in Nederland zijn aan een netwerk in de stad. Een welkome aanvulling op het bestaande programma waar iedere vluchteling inrolt.

Bij Mexaena komt de groep tweewekelijks bij elkaar om meer te leren over elkaars cultuur, over wonen en (samen)werken in Nederland, maar ook over het leren omgaan met geld komt aan bod. De deelnemers krijgen met een Nederlandse coach de kans om meer te oefenen met de taal, maar vooral ook zich meer thuis te gaan voelen in Utrecht en in Nederland. De basis voor succes. Daarom zijn activiteiten zoals museumbezoeken, vrijwilligerswerk en met elkaar sporten ook onderdeel van het programma.

Handig met websites?
Om zoveel mogelijk Eritrese en Nederlandse mensen te bereiken, zoeken we iemand die onze website wil verbeteren. Dat kan ook iemand zijn die met ons programma meedoet.

Lijkt het jou leuk ons komend seizoen te helpen? Stuur ons dan een berichtje via onderstaande roze knop. Als je vragen hebt kunnen we altijd even mailen of bellen. Voordat het project begint organiseren we nog een informatiebijeenkomst.

Hannah, Finhas en Joset van Mexaena

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Mexaena
Mexaena betekent ‘onze toekomst’ in het Tigrinia. Met de nadruk op ‘ons’. Bij Mexaena werken Eritrese nieuwkomers samen met Nederlandse coaches en Eritreeërs die al langer in Nederland zijn, aan een netwerk in de stad. Een welkome aanvulling op het bestaande programma waar iedere vluchteling inrolt. Bij Mexaena komt de groep iedere week bij elkaar om meer te leren over elkaars cultuur, over wonen en (samen)werken in Nederland, maar ook het leren omgaan met geld komt aan bod. De deelnemers krijgen met een Nederlandse coach de kans om meer te oefenen met de taal, maar vooral ook zich meer thuis te gaan voelen in Utrecht en in Nederland. De basis voor succes. Daarom zijn activiteiten zoals museumbezoeken, vrijwilligerswerk en met elkaar sporten ook onderdeel van het programma.
Deze vacature is verlopen
#25715
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Mexaena/activiteiten/Webbeheerder-gezocht-voor-Mexaena-onze-toekomst/25715 om je aan te melden