Skip Navigation
Over ons

Stichting Mentorschap Noordwest en Midden is een organisatie die vrijwilligers inzet voor cliënten die (deels) wilsonbekwaam zijn en dus een wettelijke vertegenwoordiger nodig hebben die voor hun...

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

mentor voor voetballiefhebber (hr 49) met ontwikkelingsachterstand

Vacature · 1–2 uur/week
Koningin Wilhelminalaan 3, 3527 LA Utrecht, Netherlands
Ondersteunend werk
Deze vacature is verlopen


Vacature Delen
#23213
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Mentorschap-Noordwest-en-Midden/activiteiten/mentor-voor-voetballiefhebber-hr-49-met-ontwikkelingsachterstand/23213 om je aan te melden
SamenvattingDhr. heeft iemand nodig die naast de zorginstelling actief meekijkt en meedenkt en hem bijstaat in grotere (complexere) zorgbeslissingen.
Uitgebreide omschrijving

Meneer woont begeleid zelfstandig binnen een 24-uurs zorginstelling in De Meern. Hij kan t.a.t. een beroep doen op de begeleiding.

Meneer heeft dagbesteding bij een arbeidscentrum (productie werk, inpakken, sorteren enz.). Meneer houdt van bowlen, darten, voetbal (FC Utrecht en Ajax).

Meneer heeft een matige (tot lichte) verstandelijke beperking (ontwikkelingsachterstand) en is wat aftastend in contact (verlegen, moeilijker oogcontact kunnen maken - PPD NOS Autisme gerelateerd).

Meneer communiceert, maar in korte zinnen en duidelijke communicatie is gewenst. 

Ouders van meneer zijn overleden en met broer en zus is geen contact. 

De mentor zal wettelijk bevoegd worden (door de kantonrechter benoemd) als vertegenwoordiger van meneer bij het nemen van complexere beslissingen. 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Stichting Mentorschap Noordwest en Midden > mentor voor voetballiefhebber (hr 49) met ontwikkelingsachterstand
Over Stichting Mentorschap Noordwest en Midden
Stichting Mentorschap Noordwest en Midden is een organisatie die vrijwilligers inzet voor cliënten die (deels) wilsonbekwaam zijn en dus een wettelijke vertegenwoordiger nodig hebben die voor hun belangen op komt. Stichting Mentorschap werft, selecteert en koppelt vrijwilligers en cliënten met elkaar op grond van persoonsprofiel, kwaliteiten en voorkeuren. Stichting Mentorschap schoolt de vrijwilligers en biedt hen begeleiding bij de uitvoering van hun mentorschap.
Deze vacature is verlopen


Vacature Delen
#23213
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Mentorschap-Noordwest-en-Midden/activiteiten/mentor-voor-voetballiefhebber-hr-49-met-ontwikkelingsachterstand/23213 om je aan te melden