Skip Navigation
Over ons

Stichting Mentorschap Noordwest en Midden is een organisatie die vrijwilligers inzet voor cliënten die (deels) wilsonbekwaam zijn en dus een wettelijke vertegenwoordiger nodig hebben die voor hun...

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Vrouwelijke mentor gezocht voor een Ghanese mevrouw

Vacature · 1–2 uur/week
Utrecht, Utrecht, Netherlands
Ondersteunend werk
Deze vacature is verlopen
#24269
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Mentorschap-Noordwest-en-Midden/activiteiten/Vrouwelijke-mentor-gezocht-voor-een-Ghanese-mevrouw/24269 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Mentorschap Midden Nederland zoekt met spoed een mentor voor een Ghanese mevrouw van 52 jaar. Zij spreekt alleen Engels. Haar situatie vereist, dat zij begeleid en beschermd woont. Mevrouw heeft een  - liefst vrouwelijke - mentor nodig die haar zorg coördineert, haar ondersteunt en vertegenwoordigt. Enige aansluiting bij haar cultuur is een pré.

Mentor zijn is een afwisselende, uitdagende en vooral zeer dankbare taak. MMN is op zoek naar mensen die affiniteit hebben met mensen met een beperking en verantwoordelijkheid kunnen dragen voor de zorg voor een ander.
Een mentor is adviseur, vertrouwenspersoon, belangenbehartiger en wettelijk vertegenwoordiger van een cliënt. Sociale en communicatieve vaardigheden zijn onmisbaar, omdat u niet alleen met uw cliënt te maken hebt, maar ook gesprekspartner bent voor bijvoorbeeld artsen en verzorgenden. U kunt medeverantwoordelijk zijn voor de zorg aan een ander. U bepaalt voor een groot deel zelf wanneer u uw werk uitvoert.
Meer inhoudelijke informatie over mentor worden staat op onze website.

U wordt door de rechter aangesteld, bent verzekerd en krijgt een onkostenvergoeding van circa € 300,- per jaar.
U krijgt vooraf een training van 2 dagdelen en daarnaast biedt MMN begeleiding bij deze inhoudsvolle taak. Gevraagd wordt om u voor minimaal twee jaar aan deze functie te verbinden.

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Mentorschap Noordwest en Midden
Stichting Mentorschap Noordwest en Midden is een organisatie die vrijwilligers inzet voor cliënten die (deels) wilsonbekwaam zijn en dus een wettelijke vertegenwoordiger nodig hebben die voor hun belangen op komt. Stichting Mentorschap werft, selecteert en koppelt vrijwilligers en cliënten met elkaar op grond van persoonsprofiel, kwaliteiten en voorkeuren. Stichting Mentorschap schoolt de vrijwilligers en biedt hen begeleiding bij de uitvoering van hun mentorschap.
Deze vacature is verlopen
#24269
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Mentorschap-Noordwest-en-Midden/activiteiten/Vrouwelijke-mentor-gezocht-voor-een-Ghanese-mevrouw/24269 om je aan te melden