Skip Navigation
Over ons

Stichting Mentorschap Noordwest en Midden is een organisatie die vrijwilligers inzet voor cliënten die (deels) wilsonbekwaam zijn en dus een wettelijke vertegenwoordiger nodig hebben die voor hun...

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Vrijwillig ambassadeur: maak je talenten waar!

Vacature · 2–4 uur/week
Thuis, slotlaan 316, Zeist, Utrecht 3701 GJ, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#23921
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Mentorschap-Noordwest-en-Midden/activiteiten/Vrijwillig-ambassadeur-maak-je-talenten-waar/23921 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Vacature vrijwillig ambassadeur in de provincie Utrecht en ‘t Gooi

Ben jij in staat om anderen enthousiast te maken en contacten te leggen?

Wij zoeken een ambassadeur die ervoor gaat zorgen dat onze organisatie (nog) meer bekend wordt bij cliënten (en hun aanmelders), vrijwilligers en vrijwilligerscentrales in de regio. Een groot voordeel van deze functie is, dat je grotendeels vanuit huis kunt werken (je bent ook welkom op ons kantoor in Utrecht) en doorgaans je eigen werktijd kunt bepalen.

Wat ga je doen:

Contacten leggen en onderhouden met vrijwilligerscentrales in de regio, vacatures plaatsen en actueel houden.
Deelnemen aan maatschappelijke beurzen en vrijwilligersmarkten.
Netwerken en contacten leggen met zorgverleners, instanties en gemeenten.
Voorlichtingen verzorgen.

Wat verwachten we van je:

Doorzettingsvermogen, goede sociale en communicatieve vaardigheden zijn belangrijk en het is fijn als je je enthousiasme weet over te brengen.

Ambassadeur zijn is een zelfstandige functie dus het is van belang dat je zelfstandig kunt werken en in staat bent om zelf je werk te plannen en organiseren.

Kennis van mentorschap is niet noodzakelijk. Je wordt daarin door ons getraind en kunt gebruik maken van de aanwezige informatie en kennis.

Extra informatie:

Er is een standaard onkostenvergoeding van €500,- per jaar. Je wordt door ons begeleid en getraind. Er is een verzekering voor aansprakelijkheid.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Mentorschap Noordwest en Midden
Stichting Mentorschap Noordwest en Midden is een organisatie die vrijwilligers inzet voor cliënten die (deels) wilsonbekwaam zijn en dus een wettelijke vertegenwoordiger nodig hebben die voor hun belangen op komt. Stichting Mentorschap werft, selecteert en koppelt vrijwilligers en cliënten met elkaar op grond van persoonsprofiel, kwaliteiten en voorkeuren. Stichting Mentorschap schoolt de vrijwilligers en biedt hen begeleiding bij de uitvoering van hun mentorschap.
Deze vacature is verlopen
#23921
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Mentorschap-Noordwest-en-Midden/activiteiten/Vrijwillig-ambassadeur-maak-je-talenten-waar/23921 om je aan te melden