Skip Navigation
Over ons

Stichting Mentorschap Noordwest en Midden is een organisatie die vrijwilligers inzet voor cliënten die (deels) wilsonbekwaam zijn en dus een wettelijke vertegenwoordiger nodig hebben die voor hun...

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Echt iets voor een ander betekenen; word mentor!

Vacature · 1–3 uur/week
Huim, Houaphanh, Laos
Ondersteunend werk
Deze vacature is verlopen
#23403
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Mentorschap-Noordwest-en-Midden/activiteiten/Echt-iets-voor-een-ander-betekenen-word-mentor/23403 om je aan te melden
SamenvattingAls mentor behartig je de zorg- welzijnsbelangen van mensen die daartoe niet (meer) zelfstandig toe in staat zijn.
Met recht betrokken.
Uitgebreide omschrijving

Word MENTOR bij Stichting Mentorschap!

Een zeer zinvolle vrijetijdsbesteding waarbij u uw eigen tijd bepaalt. Stichting Mentorschap zoekt een mentor in uw woonplaats. Als mentor bent u een vertrouwenspersoon, adviseert en behartigt u de belangen van de cliënt.

De cliënten zijn mensen die door bijvoorbeeld dementie, een verstandelijke beperking of psychiatrische stoornis niet (helemaal) in staat zijn over hun leven te beslissen. U neemt beslissingen op het gebied van zorg voor uw cliënt. U wordt door de rechter aangesteld.

Uw tijd deelt u zelf in. Wij vragen een tijdsbesteding van circa 8 uur per maand. Iedere vrijwilliger krijgt een opleiding, begeleiding en een jaarlijkse onkostenvergoeding.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Huim > Huim Activiteiten > Stichting Mentorschap Noordwest en Midden > Echt iets voor een ander betekenen; word mentor!
Over Stichting Mentorschap Noordwest en Midden
Stichting Mentorschap Noordwest en Midden is een organisatie die vrijwilligers inzet voor cliënten die (deels) wilsonbekwaam zijn en dus een wettelijke vertegenwoordiger nodig hebben die voor hun belangen op komt. Stichting Mentorschap werft, selecteert en koppelt vrijwilligers en cliënten met elkaar op grond van persoonsprofiel, kwaliteiten en voorkeuren. Stichting Mentorschap schoolt de vrijwilligers en biedt hen begeleiding bij de uitvoering van hun mentorschap.
Deze vacature is verlopen
#23403
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Mentorschap-Noordwest-en-Midden/activiteiten/Echt-iets-voor-een-ander-betekenen-word-mentor/23403 om je aan te melden