Skip Navigation
Over ons

Stichting Leergeld Utrecht ondersteunt ouders met een laag inkomen bij binnen-en buitenschoolse activiteiten van hun kinderen (leeftijd 0-18) door bijvoorbeeld te helpen met het bekostigen van...

Kinderen & JeugdArmoede & HuisvestingSociale rechtvaardigheid en ongelijkheid
Deel

Vrijwilligers gezocht voor Boekenbeurs op Hemelvaartdag

Vacature · 3–4 uur/week
Bemuurde Weerd Oostzijde 3, 3514 Utrecht, Nederland
Deze vacature is verlopen
#24101
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Leergeld-Utrecht/activiteiten/Vrijwilligers-gezocht-voor-Boekenbeurs-op-Hemelvaartdag/24101 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Op Hemelvaartdag (14 mei) is er een drukbezochte boekenbeurs in het Oude Tolhuys in Utrecht. De opbrengst van deze beurs is dit jaar voor Stichting Leergeld Utrecht.
Ook voor kinderen en jongeren is deze beurs leuk, er zullen diverse workshops zijn en er zijn heel veel leuke boeken voor alle leeftijden te koop.

De organisatie van de Boekenbeurs zoekt vrijwilligers om te helpen bij allerlei creatieve uitingen met papier tijdens de workshops. De vrijwilligers kunnen kiezen uit twee diensten van 9.00 – 12.00 uur (met uitloop naar 12.30) en 13.00 – 16.00 uur (met uitloop naar 17.00).
Voor het opruimen zijn er waarschijnlijk ook mensen nodig maar niet zo heel veel.

Hoeveel vrijwilligers zijn er nodig?

Drie tafels – non stop workshops is            12 vrijwilligers
Extra workshops                                              4 vrijwilligers
Superleuke boekenhoek& meezoekhulp   4 vrijwilligers

Inschrijven als vrijwilliger kan tot 1 mei 2015.

Mail dan je naam en contactgevens naar [email protected]. Zet in de mail je voorkeur voor een dagdeel en welke workshop je aanspreekt. De organisatie van de boekenbeurs neemt dan contact met je op.

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Leergeld Utrecht
Stichting Leergeld Utrecht ondersteunt ouders met een laag inkomen bij binnen-en buitenschoolse activiteiten van hun kinderen (leeftijd 0-18) door bijvoorbeeld te helpen met het bekostigen van excursies, werkweken en schoolkampen.

Ook kijken we mee of er nog andere voorzieningen zijn die onbenut zijn maar wel aangevraagd kunnen worden. Als dit zo is, helpen we hen met het aanvragen ervan. Dit gebeurt door middel van een huisbezoek.
Deze vacature is verlopen
#24101
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Leergeld-Utrecht/activiteiten/Vrijwilligers-gezocht-voor-Boekenbeurs-op-Hemelvaartdag/24101 om je aan te melden