Skip Navigation
Over ons

Stichting Leergeld Utrecht ondersteunt ouders met een laag inkomen bij binnen-en buitenschoolse activiteiten van hun kinderen (leeftijd 0-18) door bijvoorbeeld te helpen met het bekostigen van...

Kinderen & JeugdArmoede & HuisvestingSociale rechtvaardigheid en ongelijkheid
Deel

Fiets mee met onze kinderen!

Vacature · 1–6 uur/week
Utrecht 3507LD
Deze vacature is verlopen
#24209
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Leergeld-Utrecht/activiteiten/Fiets-mee-met-onze-kinderen/24209 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Op Zaterdag 20 juni zal Stichting Leergeld Utrecht in samenwerking met Harten voor Sport en de Lions 75 fietsen weggeven aan kinderen die geen fiets hebben, terwijl ze al op het middelbaar onderwijs zitten. Deze fietsen worden uitgereikt bij De Utrechtse Rijwiel Fabriek, bij StrijkViertel.

75 kinderen ontvangen een fiets tijdens deze dag, en in groepjes van 15 kinderen zullen zij terug worden gebracht naar Utrecht. Voor deze gezellige fietstochtjes zijn we opzoek naar vrijwilligers (M/v) die met de kinderen mee willen fietsen. 

De fietstochten gaan op de volgende tijden van start:

11.30 uur
12.30 uur
14.30 uur
15.30 uur
16.30 uur

Inschrijven voor meerdere fietstochten kan, maar houd er rekening mee dat het misschien niet lukt om twee aaneengesloten fietstochten te doen.

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Leergeld Utrecht
Stichting Leergeld Utrecht ondersteunt ouders met een laag inkomen bij binnen-en buitenschoolse activiteiten van hun kinderen (leeftijd 0-18) door bijvoorbeeld te helpen met het bekostigen van excursies, werkweken en schoolkampen.

Ook kijken we mee of er nog andere voorzieningen zijn die onbenut zijn maar wel aangevraagd kunnen worden. Als dit zo is, helpen we hen met het aanvragen ervan. Dit gebeurt door middel van een huisbezoek.
Deze vacature is verlopen
#24209
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Leergeld-Utrecht/activiteiten/Fiets-mee-met-onze-kinderen/24209 om je aan te melden