Skip Navigation
Over ons

Stichting Leergeld Utrecht ondersteunt ouders met een laag inkomen bij binnen-en buitenschoolse activiteiten van hun kinderen (leeftijd 0-18) door bijvoorbeeld te helpen met het bekostigen van...

Kinderen & JeugdArmoede & HuisvestingSociale rechtvaardigheid en ongelijkheid
Deel

Computers brengen bij gezinnen in achterstandssituaties

Vacature · 4–12 uur/week
Bemuurde Weerd Oostzijde 3, 3514 Utrecht, Nederland
Receptie
Deze vacature is verlopen
#24222
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Leergeld-Utrecht/activiteiten/Computers-brengen-bij-gezinnen-in-achterstandssituaties/24222 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Als Stichting Leergeld Utrecht krijgen we regelmatig nog werkende computers vanuit het bedrijfsleven. Gezinnen met een laag inkomen kunnen bij ons een computer aanvragen voor het huiswerk van de kinderen. De gezinnen op de wachtlijst kunnen nu een computer krijgen die we voor ze hebben klaargemaakt. 

Wat zoeken we:
4-8 vrijwilligers waarvan de helft met een auto (nodig voor de klus, reiskosten worden vergoed)
De vrijwilligers krijgen een adreslijst en een aantal computers mee
De vrijwilligers brengen de computer bij de aanvragers thuis en helpen als dat gewenst is de computer op de juiste plek te zetten en de stroom aan te sluiten.

Te investeren tijd:
Het kost minimaal een ochtend/middag. 
Reiskosten kunnen worden gedeclareerd.

Wanneer uit te voeren:
In de week van 6 december en/of de week van 13 december. 
Op maandag, dinsdag of donderdag overdag (ons kantoor kan alleen tijdens schooltijden open zijn ivm alarm en onze coördinator wil het goed kunnen begeleiden). De gezinnen die een computer krijgen worden hiervan op de hoogte gesteld en zorgen dat ze thuis zijn.
Hiervoor aanmelden kan via onderstaande knop.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Leergeld Utrecht
Stichting Leergeld Utrecht ondersteunt ouders met een laag inkomen bij binnen-en buitenschoolse activiteiten van hun kinderen (leeftijd 0-18) door bijvoorbeeld te helpen met het bekostigen van excursies, werkweken en schoolkampen.

Ook kijken we mee of er nog andere voorzieningen zijn die onbenut zijn maar wel aangevraagd kunnen worden. Als dit zo is, helpen we hen met het aanvragen ervan. Dit gebeurt door middel van een huisbezoek.
Deze vacature is verlopen
#24222
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Leergeld-Utrecht/activiteiten/Computers-brengen-bij-gezinnen-in-achterstandssituaties/24222 om je aan te melden