Skip Navigation
Over ons

Stichting Leergeld Utrecht ondersteunt ouders met een laag inkomen bij binnen-en buitenschoolse activiteiten van hun kinderen (leeftijd 0-18) door bijvoorbeeld te helpen met het bekostigen van...

Kinderen & JeugdArmoede & HuisvestingSociale rechtvaardigheid en ongelijkheid
Deel

Communicatiemedewerker

Vacature · Flexibel
Bemuurde Weerd Oostzijde 3, 3514 Utrecht, Nederland
Marketing & Communicatie
Deze vacature is verlopen
#23405
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Leergeld-Utrecht/activiteiten/Communicatiemedewerker/23405 om je aan te melden
SamenvattingHelp mee onze communicatie te verbeteren zodat mensen ons beter weten te vinden!
Uitgebreide omschrijving

Vind jij het belangrijk dat kinderen mee moeten kunnen doen met leeftijdsgenoten? Wil jij helpen dat deze kinderen en hun ouders Leergeld Utrecht weten te vinden? Heb jij een passie en talent voor helder communiceren? Dan ben jij misschien de communicatievrijwilliger die wij zoeken!

Als communicatiemedewerker van Leergeld Utrecht werk je samen met de coördinatoren bij het opzetten en uitvoeren van een helder communicatieplan.

Waar bestaat je takenpakket uit:

  • opzetten van communicatieplan
  • opzet maken voor inzet van sociale media
  • schrijven teksten voor nieuwe website
  • ontwikkelen van nieuwe folders en ander voorlichtingsmateriaal
  • Plan bedenken en uitvoeren voor verspreiden van informatie over Leergeld Utrecht. 

De vrijwilliger bij Leergeld werkt gedeeltelijk op kantoor, maar kan haar/zijn taken ook op afstand uitvoeren. De taken en verantwoordelijkheden worden met de coördinatoren afstemd. 

Wij zoeken jou als je: als mee wilt helpen om armoede onder kinderen te bestrijden, ervaring hebt met schrijven, het leuk vindt om voorlichtingsmaterialen te ontwerpen, je in kan leven in mensen die opgroeien in armoede, betrouwbaar bent. 

Wij bieden: goede begeleiding, enthousiaste collega's, zinvol werk, de mogelijkheid om werkervaring op te doen.

Neem bij interesse contact op per telefoon of email! Samen kijken we dan in een persoonlijk gesprek of deze rol bij je past.

Voor meer informatie over onze organisatie: zie ons profiel 

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Leergeld Utrecht
Stichting Leergeld Utrecht ondersteunt ouders met een laag inkomen bij binnen-en buitenschoolse activiteiten van hun kinderen (leeftijd 0-18) door bijvoorbeeld te helpen met het bekostigen van excursies, werkweken en schoolkampen.

Ook kijken we mee of er nog andere voorzieningen zijn die onbenut zijn maar wel aangevraagd kunnen worden. Als dit zo is, helpen we hen met het aanvragen ervan. Dit gebeurt door middel van een huisbezoek.
Deze vacature is verlopen
#23405
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Leergeld-Utrecht/activiteiten/Communicatiemedewerker/23405 om je aan te melden