Skip Navigation
Over ons

Stichting Leergeld Utrecht ondersteunt ouders met een laag inkomen bij binnen-en buitenschoolse activiteiten van hun kinderen (leeftijd 0-18) door bijvoorbeeld te helpen met het bekostigen van...

Kinderen & JeugdArmoede & HuisvestingSociale rechtvaardigheid en ongelijkheid
Deel

Administratieve duizendpoot

Vacature · 4–16 uur/week
Utrecht, Utrecht, Netherlands
Administratie
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#23755
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Leergeld-Utrecht/activiteiten/Administratieve-duizendpoot/23755 om je aan te melden
SamenvattingDe vrijwilliger bij Leergeld behandelt aanvragen van gezinnen die hulp vragen voor de kinderen om mee te doen aan school, sport en cultuur.
Uitgebreide omschrijving

Als administratieve duizendpoot bij Stichting Leergeld behandel je op kantoor de hulpaanvragen van gezinnen die financiële ondersteuning nodig hebben om binnen- en buitenschoolse activiteiten van hun kinderen te kunnen bekostigen en/of sta je aanvragers te woord tijdens het telefonsich spreekuur.

Bij het behandelen van de aanvragen gaat het om het verzamelen en invoeren van de gegevens van de gezinnen, het aan de hand van criteria toetsen van aanvragen, het secuur archiveren van documenten en het terugkoppelen naar de gezinnen. Tijdens het telefonisch spreekuur beantwoord je vragen over onze hulpverlening en geef je advies.

Je werkt op kantoor in een klein en gezellig team, gemiddeld 3 - 5 collega's met uiteenlopende achtergronden. Er is altijd tenminste één coördinator aanwezig die de vrijwilligers aanstuurt en ondersteunt.

Wij zoeken jou als je: minimaal 20 jaar oud bent, in ieder geval op maandag, dinsdag en/of donderdag beschikbaar bent, het leuk vindt om je dienstbaar op te stellen, nauwkeurig kunt werken (ook op de pc), mee wilt helpen om armoede te bestrijden. Wij bieden: goede begeleiding, enthousiaste collega's, zinvol werk, de mogelijkheid om werkervaring op te doen.

Neem bij interesse contact op per telefoon of email! Samen kijken we dan in een persoonlijk gesprek of deze rol bij je past.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Leergeld Utrecht
Stichting Leergeld Utrecht ondersteunt ouders met een laag inkomen bij binnen-en buitenschoolse activiteiten van hun kinderen (leeftijd 0-18) door bijvoorbeeld te helpen met het bekostigen van excursies, werkweken en schoolkampen.

Ook kijken we mee of er nog andere voorzieningen zijn die onbenut zijn maar wel aangevraagd kunnen worden. Als dit zo is, helpen we hen met het aanvragen ervan. Dit gebeurt door middel van een huisbezoek.
·
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#23755
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Leergeld-Utrecht/activiteiten/Administratieve-duizendpoot/23755 om je aan te melden