Skip Navigation
Over ons

KiKa is een organisatie die fondsen werft voor het financieren van onderzoek naar kinderkanker

Gezondheid & WelzijnKinderen & Jeugd
Deel

Gastvrouw op invalbasis voor de KiKa ruimte in het Prinses Máxima Centrum

Vacature · 8 uur/week
Heidelberglaan 25, 3584 CS Utrecht, Netherlands
Receptie
Deze vacature is verlopen
#23416
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Kinderen-Kankervrij/activiteiten/Gastvrouw-op-invalbasis-voor-de-KiKa-ruimte-in-het-Prinses-Maxima-Centrum/23416 om je aan te melden
SamenvattingKiKa zoekt Inval gastvrouwen voor haar ruimte in het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie in Utrecht
Uitgebreide omschrijving

KiKa is één van de belangrijkste partners van het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie in Utrecht. Op basis van onze samenwerking werken we hand in hand om het gezamenlijke, zeer hoge ambitieniveau te realiseren; een onderzoeksinstituut van wereldniveau dat in staat is de beste onderzoekers ter wereld aan te trekken. Door de bundeling van zorg en onderzoek op het hoogste niveau in het Prinses Máxima Centrum, kan veel sneller vooruitgang geboekt worden in de realisatie van de doelstellingen van KiKa. Middels een samenwerkingsovereenkomst zijn de basisvoorwaarden geformuleerd waaronder KiKa vanaf 2016 de onderzoeksprojecten en –programma’s financiert. Daarbuiten verstrekt KiKa een jaarlijkse corefunding aan de afdeling Research.                                                                                                                     

De KiKa ruimte in het Prinses Máxima Centrum is gesitueerd op de begane grond in de gang tussen de receptie en de parkeergarage. Veel ouders en kinderen komen langs deze ruimte op weg naar- of nadat ze voor onderzoek in het Prinses Máxima Centrum zijn geweest. Het is een prettige grote open ruimte in KiKa kleuren die verdeeld is in drie zones waarin plaats is voor werkplekken, een grote (vergader)tafel en een gezellig zitje. Een keukenblok met verhoogde achterwand zorgt voor een afscheiding tussen de werkplekken en de huiskamer. Zowel aan de gangkant als aan de tuinkant zorgen grote glazen puien voor veel licht.

De frequentie waarop de KiKa ruimte bezocht wordt is wisselend en de reden voor het bezoeken van de KiKa ruimte is divers. Soms zijn het (groot)ouders waarvan hun kind is opgenomen voor behandeling en soms zijn ze er vanwege een controle. Deze mensen hebben vaak behoefte om hun verhaal te delen, ze zoeken een luisterend oor. Actievoerders weten steeds meer hun weg naar de KiKa ruimte te vinden, soms met vragen, soms voor een chequemoment of gewoon ook voor een praatje. Ook zijn er mensen die binnenkomen om meer te horen over de doelstelling van KiKa.

Doel van de functie:

Onze Vrijwilliger KiKa ruimte is de aanspreekpersoon voor iedereen die de KiKa ruimte in het Prinses Máxima Centrum bezoekt en is derhalve representatief, communicatief, empathisch. Samen met je collega ter plaatse ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig bemannen van de KiKa ruimte. Je bent verantwoordelijk voor de voorraden en zorgt dat de ruimte representatief blijft. Uiteraard dien je ook open te staan voor overige werkzaamheden die voortvloeien uit bovengenoemde werkzaamheden.

Verantwoordelijkheden:

Het te woord staan van bezoekers
Aftersales actievoerders
Beheren van alle presentatiematerialen en voorraden
Representatief houden van de KiKa ruimte

Belangrijke eigenschappen:

Je bent representatief en empathisch
Je bent positief ingesteld
Je hebt goede contactuele eigenschappen en je bent een teamplayer
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Je hebt het vermogen om creatief en flexibel om te gaan met een grote variëteit aan vragen

Word/Excel/outlook en werken met een CRM systeem is een pré

KiKa biedt:
Buiten een open en informele sfeer, leuke collega’s en werk waarmee je echt een verschil maakt, bieden wij een reiskostenvergoeding voor het woon-werk verkeer.

Contactinformatie:                                                                                                                

Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersfunctie, heb je de mogelijkheid om in te vallen op verschillende dagen in de week en wil je met een leuk en gemotiveerd team aan de slag voor een toekomst voor Kinderen Kankervrij, reageer dan met een motivatiebrief en CV via onderstaande roze knop.

 

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Stichting Kinderen Kankervrij > Gastvrouw op invalbasis voor de KiKa ruimte in het Prinses Máxima Centrum
Over Stichting Kinderen Kankervrij
KiKa is een organisatie die fondsen werft voor het financieren van onderzoek naar kinderkanker
Deze vacature is verlopen
#23416
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Kinderen-Kankervrij/activiteiten/Gastvrouw-op-invalbasis-voor-de-KiKa-ruimte-in-het-Prinses-Maxima-Centrum/23416 om je aan te melden