Skip Navigation
Over ons

Kinderen zijn changemakers. KidsRights werkt samen met kinderen aan een wereld waarin kinderrechten worden gewaarborgd. KidsRights is ervan overtuigd dat kinderrechten beter nageleefd worden wanneer...

Kinderen & Jeugd
Deel

Portugese vertalers gezocht!

Vacature · 2–3 uur/week
Huss, Minnesota, United States
Marketing & Communicatie
Deze vacature is verlopen


Vacature Delen
#23576
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-KidsRights/activiteiten/Portugese-vertalers-gezocht/23576 om je aan te melden
SamenvattingNederlandse teksten vertalen naar het Portugees ten behoefte van KidsRights.
Uitgebreide omschrijving

KidsRights werkt sinds 2003 samen met kinderen aan een wereld waarin kinderrechten worden gewaarborgd. Het winnen van de Internationale Kindervredesprijs biedt jongeren een platform om hun stem te laten horen en de mogelijkheid zich te ontwikkelen als positieve en veerkrachtige changemakers.

Wereldwijd zijn er vele getalenteerde jongeren met veelbelovende initiatieven. KidsRights gelooft er in dat álle jongeren die een verschil willen maken, erkend en ondersteund moeten worden in hun ongelooflijke effort om kinderrechten te verbeteren. Hoe klein deze initiatieven ook mogen lijken, met de juiste steun en mogelijkheden kan de impact grenzeloos zijn.

Ons doel is om deze jonge changemakers via een virtueel platform over de hele wereld met elkaar te verbinden. Via dit platform kunnen deze changemakers inspiratie opdoen, ondersteuning krijgen voor hun initiatieven, deze promoten en aansluiten bij andere acties. The KidsRights Changemakers Movement.

Omdat de bezoekers van dit virtuele platform verschillende talen spreken, zijn wij op zoek naar vrijwilligers die een paar uur per week Nederlandse teksten willen vertalen. Gewoon vanuit huis!

Wie ben jij?

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
Je bent een native Portugese spreker/schrijver
Je hebt gevoel voor en affiniteit met schrijven 
Je hebt zin en tijd om ten behoeven van The KidsRights Changemakers Movement Nederlandse teksten te vertalen naar het Portugees

Wat ga je doen?
Nederlandse teksten vertalen naar het Portugees, ten behoeven van The KidsRights Changemakers Movement.

Hoeveel tijd kost het?
Het zal niet meer dan twee teksten per week gaan, wat op zo’n 2 à 3 uur per week neerkomt.

Wat biedt KidsRights jou?
De mogelijkheid met jouw teksten een wereldwijd publiek te bereiken en KidsRights te helpen haar doel te bereiken; steeds meer jongeren motiveren om changemaker te worden en hen mobiliseren rond actuele kinderrechten issues. Er is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar.

Interesse of vragen? Neem dan even contact op via onderstaande roze knop. We horen graag van je!

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting KidsRights
Kinderen zijn changemakers. KidsRights werkt samen met kinderen aan een wereld waarin kinderrechten worden gewaarborgd. KidsRights is ervan overtuigd dat kinderrechten beter nageleefd worden wanneer kinderen zelf meebeslissen over de zaken die hen direct aangaan en zij zelf in actie kunnen komen.
Deze vacature is verlopen


Vacature Delen
#23576
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-KidsRights/activiteiten/Portugese-vertalers-gezocht/23576 om je aan te melden