Skip Navigation
Over ons

De Fairtrade Gemeente campagne streeft naar het vergroten van de vraag naar en het aanbod van fairtrade producten. Zo zorgen we voor betere leef- en werkomstandigheden van boeren en producenten in...

Armoede & HuisvestingMilieu & DuurzaamheidSociale rechtvaardigheid en ongelijkheid
Deel

Duurzame organisatie om je social media en communicatie skills op los te laten?

Vacature · 4–16 uur/week
Arthur Van Schendelstraat 550, 3511 MC Utrecht, Netherlands
Marketing & Communicatie
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#24597
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Fairtrade-Gemeente-Nederland/activiteiten/Duurzame-organisatie-om-je-social-media-en-communicatie-skills-op-los-te-laten/24597 om je aan te melden
SamenvattingSpreken de thema's Fair Fashion, Global Goals en fairtrade jou aan? Ben je jongvolwassen en een bewuste duurzame consument? Reageer dan snel.
Uitgebreide omschrijving

Op het landelijk campagnebureau Fairtrade Gemeenten in Utrecht is per direct een plek vrij voor jou!

Thema's waar je mee aan de slag gaat zijn Fair Fashion, Global Goals en fairtrade in de brede zin. Je communiceert via de nieuwsbrief (mailchimp), social media en website.  

De Fairtrade Gemeente campagne stimuleert de verkoop en promotie van fairtrade producten in heel Nederland. De campagne bestaat inmiddels 10 jaar en groeit nog iedere dag: samen maken we heel Nederland fairtrade. Ben jij diegene die het enthousiasme van alle betrokken fairtraders nóg verder aanwakkert? Bij de Fairtrade Gemeente campagne leer jij de kneepjes van het fairtrade vak. Uren en dagen in overleg.

Bij interesse graag je motivatie en CV via onderstaande roze knop.

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Stichting Fairtrade Gemeente Nederland > Duurzame organisatie om je social media en communicatie skills op los te laten?
Over Stichting Fairtrade Gemeente Nederland
De Fairtrade Gemeente campagne streeft naar het vergroten van de vraag naar en het aanbod van fairtrade producten. Zo zorgen we voor betere leef- en werkomstandigheden van boeren en producenten in ontwikkelingslanden.
De campagne stimuleert dit door ondernemers, werknemers, inkopers en consumenten met positieve aandacht en publiciteit te belonen voor hun keuze voor fairtrade. De vrijwilligers in de lokale kernteams motiveren, inspireren en organiseren een waaier aan activiteiten van themabijeenkomsten, debatten, proeverijen tot het geven van voorlichting op scholen om bij burgers, bedrijven en openbaar bestuur te pleiten voor fairtrade. In de campagne zijn, verspreid over heel Nederland, meer dan 700 vrijwilligers actief.
·
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#24597
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Fairtrade-Gemeente-Nederland/activiteiten/Duurzame-organisatie-om-je-social-media-en-communicatie-skills-op-los-te-laten/24597 om je aan te melden