Skip Navigation
Over ons

Emma at Work, in 2006 opgericht in het Emma Kinderziekenhuis AMC, bemiddelt jongeren met een chronische ziekte of lichamelijke beperking naar betaald werk in de vorm van een bijbaan, vakantiebaan,...

Gezondheid & WelzijnKinderen & JeugdMensen met beperkingen
Deel

Wervelende ondersteunende acquisiteur

Vacature · 2–4 uur/week
Europalaan 2, 3526 KS Utrecht, Netherlands
Marketing & Communicatie
Deze vacature is verlopen
#23611
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Emma-at-Work/activiteiten/Wervelende-ondersteunende-acquisiteur/23611 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Emma at Work is een non-profit uitzendbureau dat jongeren in de leeftijd van 15-25 jaar met een lichamelijke chronische ziekte of beperking de kans biedt normale (positieve) werkervaring op te doen in een vakantiebaan, bijbaan of eerste volledige baan. Emma at Work bemiddelt de jongeren op maat naar een werkplek

Wil jij Emma at Work op vrijwillige basis helpen om meer jongeren aan het werk te krijgen, en ben je tenminste 2 – 4 uur per week beschikbaar, kijk dan goed naar onderstaande vacature:

Acquisiteur

In deze functie zorg  je voor de acquisitie van vacatures bij nieuwe bedrijven waar Emma at Work jongeren kan plaatsen. Hiervoor positioneer je Emma at Work binnen de markt als een MVO partner op het gebied van bemiddeling van chronische zieke jongeren naar werk. Het doel van deze functie is leads aanleveren bij de consultants van Emma at Work.

Voor de functie zoeken wij collega´s die creatief de markt kunnen bewerken en hier de juiste middelen voor kunnen inzetten. Je bent zelf startend,  enthousiast en gedreven. Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je hebt ervaring met telefonische verkoop, koude acquisitie en doelgroep analyses.

 

Ben jij tenminste 2 - 4 uur per week beschikbaar en wil jij Emma at Work helpen bij het nog beter bereiken van de chronisch zieke jongeren, dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Emma at Work biedt jou:

  • een inwerktraject/training
  • goede begeleiding bij de uitvoering van jouw werkzaamheden
  • een werkomgeving om jouw ervaring uit te breiden en jouw kennis toe te passen
  • intervisie bijeenkomsten
  • thema bijeenkomsten
  • een groot netwerk van interessante bedrijven en organisaties
  • een bijzonder betrokken en gemotiveerd team van collega’s
  •  

Voor aanmeldingen (graag met cv) en/of meer informatie kun je contact opnemen met:

Natasja van Vliet, vrijwilligers coördinator Emma at Work

[email protected] 

06 – 46 106 160

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Emma at Work
Emma at Work, in 2006 opgericht in het Emma Kinderziekenhuis AMC, bemiddelt jongeren met een chronische ziekte of lichamelijke beperking naar betaald werk in de vorm van een bijbaan, vakantiebaan, flexibele of vaste baan.

Ons doel is dat zoveel mogelijk jongeren met een chronische ziekte of lichamelijke beperking (15-30 jaar) werkervaring opdoen zodat hun kansen op een zelfstandig (financieel) onafhankelijk leven op latere leeftijd worden vergroot.
Emma at Work probeert voor iedere jongere die zich inschrijft een werkplek te vinden die past bij zijn of haar medische achtergrond en fysieke mogelijkheden. Het opleidingsniveau is van VMBO tot universitair.

Het team van Emma at Work wordt hierin ondersteund door enthousiaste vrijwilligers die zich op verschillende manieren inzetten.

Hartelijke groeten,
Thomas Broedelet
Coordinator Vrijwilligers
Deze vacature is verlopen
#23611
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Emma-at-Work/activiteiten/Wervelende-ondersteunende-acquisiteur/23611 om je aan te melden