Skip Navigation
Over ons

Emma at Work, in 2006 opgericht in het Emma Kinderziekenhuis AMC, bemiddelt jongeren met een chronische ziekte of lichamelijke beperking naar betaald werk in de vorm van een bijbaan, vakantiebaan,...

Gezondheid & WelzijnKinderen & JeugdMensen met beperkingen
Deel

Folders en flyers verspreiden in Utrecht!

Vacature · 2–4 uur/week
Europalaan 2, 3526 KS Utrecht, Netherlands
Marketing & Communicatie
Deze vacature is verlopen
#24356
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Emma-at-Work/activiteiten/Folders-en-flyers-verspreiden-in-Utrecht/24356 om je aan te melden
SamenvattingHelp je ons om zoveel mogelijk jongeren met een fysieke aandoening te bereiken in Utrecht? Geef je dan op om folders en posters te verspreiden!
Uitgebreide omschrijving

Stichting Emma at Work bestaat inmiddels tien jaar, maar helaas weet nog niet iedere jongere met een fysieke aandoening ons te vinden. We willen zichtbaar worden in de stad! Met posters en flyers, en misschien heb jij nog wel meer ideeen.  
Doekl is om zoveel mogelijk verwijzers (artsen, verpleegkundigen, maatschappelijk werk, decanen, leerlingbegeleiders e.d.) en jongeren (15-30 jaar) met een chronische ziekte of lichamelijke beperking te laten weten dat we bestaan. 
Lijkt het je leuk om flyers te verspreiden en posters op te hangen in ziekenhuizen, huisartsen, revalidatiecentra, scholen, bibliotheken en/of andere goede plekken? Meld je dan aan!

 

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Emma at Work
Emma at Work, in 2006 opgericht in het Emma Kinderziekenhuis AMC, bemiddelt jongeren met een chronische ziekte of lichamelijke beperking naar betaald werk in de vorm van een bijbaan, vakantiebaan, flexibele of vaste baan.

Ons doel is dat zoveel mogelijk jongeren met een chronische ziekte of lichamelijke beperking (15-30 jaar) werkervaring opdoen zodat hun kansen op een zelfstandig (financieel) onafhankelijk leven op latere leeftijd worden vergroot.
Emma at Work probeert voor iedere jongere die zich inschrijft een werkplek te vinden die past bij zijn of haar medische achtergrond en fysieke mogelijkheden. Het opleidingsniveau is van VMBO tot universitair.

Het team van Emma at Work wordt hierin ondersteund door enthousiaste vrijwilligers die zich op verschillende manieren inzetten.

Hartelijke groeten,
Thomas Broedelet
Coordinator Vrijwilligers
Deze vacature is verlopen
#24356
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Emma-at-Work/activiteiten/Folders-en-flyers-verspreiden-in-Utrecht/24356 om je aan te melden