Skip Navigation
Over ons

Emma at Work, in 2006 opgericht in het Emma Kinderziekenhuis AMC, bemiddelt jongeren met een chronische ziekte of lichamelijke beperking naar betaald werk in de vorm van een bijbaan, vakantiebaan,...

Gezondheid & WelzijnKinderen & JeugdMensen met beperkingen
Deel

Coaches voor jongeren met een arbeidsbeperking gezocht!

Vacature · Flexibel
Europalaan 2, 3526 KS Utrecht, Netherlands
Onderwijs
Deze vacature is verlopen
#24856
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Emma-at-Work/activiteiten/Coaches-voor-jongeren-met-een-arbeidsbeperking-gezocht/24856 om je aan te melden
SamenvattingDoor middel van coaching jongeren met een chronische ziekte of fysieke beperking ondersteunen richting werk en een zelfstandige toekomst
Uitgebreide omschrijving

Stichting Emma at Work bemiddelt jongeren met een chronische ziekte of lichamelijke beperking naar leuke, passende banen, bijbanen en vakantiebanen. Voor de chronisch zieke jongeren die Emma at Work naar werk begeleidt, zijn we op zoek naar coaches die in staat zijn om onze jongeren net een stapje verder te helpen. 

De ene keer zal het heel praktisch zijn en heeft een jongere behoefte aan iemand die een cv en sollicitatiebrief uitgebreid wil doornemen. 
De andere keer zal het veel meer gaan om vragen rondom persoonskenmerken als:
• hoe kom ik over in gesprekken?
• hoe leg ik positief uit wat mijn ziekte/beperking voor gevolgen heeft in mijn werk?
• onzekerheid • twijfel over kunnen 

Voor onze jongeren is het belangrijk dat ze een steuntje in de rug krijgen tijdens hun zoektocht naar de arbeidsmarkt. Een betrokken coach kan daar een hele grote rol in spelen en ervoor zorgen dat de jongere zich beter voelt en functioneert. 
Direct na de intake wordt een jongere aan een coach gekoppeld, waardoor de jongere aandacht en ondersteuning op maat kan krijgen. 
Omdat het erg afhankelijk is van de vragen die de jongeren stellen rondom coaching, zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die breed inzetbaar zijn. 
Soms krijg je een jongere met een heel concrete coachvraag waarbij je met drie gesprekken klaar bent, en soms loopt de coaching langer door. 
De coach spreekt samen met de jongeren af waar, wanneer, hoe vaak en hoe lang de coaching plaats zal vinden. Dit zal dus altijd afhankelijk zijn van de voorkeur en mogelijkheden van zowel de coach als de jongeren. Voor deze functie is ervaring met coaching heel belangrijk! 

Emma at Work biedt je een inspirerende omgeving, intervisie, nieuwsbrieven, leuke activiteiten en een betrokken team.

- ervaring met coaching
- affiniteit met onze doelgroep
- pro-actieve houding
- communicatief vaardig

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Emma at Work
Emma at Work, in 2006 opgericht in het Emma Kinderziekenhuis AMC, bemiddelt jongeren met een chronische ziekte of lichamelijke beperking naar betaald werk in de vorm van een bijbaan, vakantiebaan, flexibele of vaste baan.

Ons doel is dat zoveel mogelijk jongeren met een chronische ziekte of lichamelijke beperking (15-30 jaar) werkervaring opdoen zodat hun kansen op een zelfstandig (financieel) onafhankelijk leven op latere leeftijd worden vergroot.
Emma at Work probeert voor iedere jongere die zich inschrijft een werkplek te vinden die past bij zijn of haar medische achtergrond en fysieke mogelijkheden. Het opleidingsniveau is van VMBO tot universitair.

Het team van Emma at Work wordt hierin ondersteund door enthousiaste vrijwilligers die zich op verschillende manieren inzetten.

Hartelijke groeten,
Thomas Broedelet
Coordinator Vrijwilligers
Deze vacature is verlopen
#24856
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Emma-at-Work/activiteiten/Coaches-voor-jongeren-met-een-arbeidsbeperking-gezocht/24856 om je aan te melden