Skip Navigation
Over ons

Emma at Work, in 2006 opgericht in het Emma Kinderziekenhuis AMC, bemiddelt jongeren met een chronische ziekte of lichamelijke beperking naar betaald werk in de vorm van een bijbaan, vakantiebaan,...

Gezondheid & WelzijnKinderen & JeugdMensen met beperkingen
Deel

Ambassadeur/voorlichter voor Stichting voor chronisch zieke jongeren

Vacature · 2–4 uur/week
Europalaan 2, 3526 KS Utrecht, Netherlands
Bestuur
Deze vacature is verlopen
#23669
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Emma-at-Work/activiteiten/Ambassadeurvoorlichter-voor-Stichting-voor-chronisch-zieke-jongeren/23669 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Wil jij Emma at Work op vrijwillige basis helpen om meer jongeren aan het werk te krijgen, en ben je tenminste 2 – 4 uur per week beschikbaar, kijk dan goed naar onderstaande vacature:

Ambassadeur/voorlichter

In deze functie zoek je actief naar jongeren uit de doelgroep van Emma at Work en hun verwijzers. Je geeft naamsbekendheid aan de organisatie en zoekt de chronisch zieke jongeren op via netwerken, scholen, social media, medisch verwijzers, revalidatiecentra, uitzendbureaus, ziekenhuizen en dergelijke. Je licht de jongeren voor over Emma at Work en wat zij voor de jongeren kan doen .

Dit betekent dat je Emma at Work lokaal gezicht geeft door bijvoorbeeld op Hoge Scholen presentaties te geven voor de jongeren, op netwerkbijeenkomsten/beurzen aanwezig te zijn, contacten legt met uitzendbureau's, artsen/fysiotherapeuten, revalidatiecentra, social media actief inzet en eventueel (voorbereidende) intakegesprekken voert.

Voor de functie zoeken wij collega´s die ervaring hebben met het voeren van gesprekken, de lef hebben om organisaties te benaderen, presentaties en voorliching durven te geven. Je kent je weg binnen de social media, weet alle wervingskanalen in te zetten en hebt ervaring met het geven van presentatie en pro actief mensen aanspreken. Je bent communicatief vaardig, ondernemend, daadkrachtig en gemotiveerd om deze jongeren te helpen op hun weg naar de arbeidsmarkt.

Ben jij tenminste 2 - 4 uur per week beschikbaar en wil jij Emma at Work helpen bij het nog beter bereiken van de chronisch zieke jongeren, dan zijn wij op zoek naar jou!

Emma at Work biedt jou:

  • een inwerktraject/training
  • goede begeleiding bij de uitvoering van jouw werkzaamheden
  • een werkomgeving om jouw ervaring uit te breiden en jouw kennis toe te passen
  • intervisie bijeenkomsten
  • een groot netwerk van interessante bedrijven en organisaties
  • een bijzonder betrokken en gemotiveerd team van collega’s

Voor aanmeldingen (graag met cv) en/of meer informatie kun je contact opnemen.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Emma at Work
Emma at Work, in 2006 opgericht in het Emma Kinderziekenhuis AMC, bemiddelt jongeren met een chronische ziekte of lichamelijke beperking naar betaald werk in de vorm van een bijbaan, vakantiebaan, flexibele of vaste baan.

Ons doel is dat zoveel mogelijk jongeren met een chronische ziekte of lichamelijke beperking (15-30 jaar) werkervaring opdoen zodat hun kansen op een zelfstandig (financieel) onafhankelijk leven op latere leeftijd worden vergroot.
Emma at Work probeert voor iedere jongere die zich inschrijft een werkplek te vinden die past bij zijn of haar medische achtergrond en fysieke mogelijkheden. Het opleidingsniveau is van VMBO tot universitair.

Het team van Emma at Work wordt hierin ondersteund door enthousiaste vrijwilligers die zich op verschillende manieren inzetten.

Hartelijke groeten,
Thomas Broedelet
Coordinator Vrijwilligers
Deze vacature is verlopen
#23669
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Emma-at-Work/activiteiten/Ambassadeurvoorlichter-voor-Stichting-voor-chronisch-zieke-jongeren/23669 om je aan te melden