Skip Navigation
Over ons

Nieuwe mensen leren kennen via een etentje bij iemand thuis. Stichting Eet Mee brengt gasten en eetadressen samen aan tafel via een 'match op maat' voor een waardevolle eetontmoeting. Uit de etentjes...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familie
Deel

Matchmaker Eet Mee

Vacature · 4 uur/week
Molenkamp 48, 3732 EV De Bilt, Netherlands
IT
Deze vacature is verlopen
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Eet-Mee1/activiteiten/Matchmaker-Eet-Mee/23774 om je aan te melden
SamenvattingMatchen van deelnemers (waaronder vluchtelingen) voor een gezellig etentje bij iemand thuis. Onze etentjes zorgen voor sociale verbinding
Uitgebreide omschrijving

Als matchmaker maak je matches voor onze deelnemers die mensen willen leren kennen via een gezellig etentje bij mensen thuis. Iedereen kan meedoen, als eetadres en/of als gast. We leggen een accent op vluchtelingen die hun sociale netwerk willen uitbreiden en de taal willen leren.

Jij maakt de matches m.b.v. een speciaal programma en hebt contact met de deelnemers.verzorgt de bijbehorende communicatie (mail - sms- en telefonische contacten).

Met je matches maak je veel mensen blij en draag je je steentje bij aan het bevorderen van een sociale leefomgeving. Je krijgt veel zelfstandigheid en werkt samen met een enthousiast team.

Kun je je snel een digitaal programma eigen maken en communiceer je makkelijk met allerlei mensen? Hou je van 'puzzelen'? Laat je je niet snel uit het veld slaan als een match niet meteen lukt? Ben je enthousiast, flexibel en sociaal en heb je een MBO-niveau? Ben je in het bezit van goede communicatieve vaardigheden en kun je zelfstandig werken? Kom dan ons team in De Bilt versterken!

Wat krijg je ervoor terug? Een zinvolle taak waarin je zorgt voor maatschappelijke verbinding en veel mensen blij maakt, de mogelijkheid om je cv te versterken en een enthousiast team. Je werkt op ons kantoor in De Bilt. Dit is goed befietsbaar vanuit Utrecht, verder stopt bus 77 nagenoeg voor de deur en is er ruim parkeerplek beschikbaar. 

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Eet Mee
Nieuwe mensen leren kennen via een etentje bij iemand thuis. Stichting Eet Mee brengt gasten en eetadressen samen aan tafel via een 'match op maat' voor een waardevolle eetontmoeting. Uit de etentjes ontstaan vaak langdurige contacten.

Jaarlijks worden via een online matchapplicatie honderden matches gemaakt tussen deelnemers van jong tot oud.Iedereen die nieuwe mensen wil leren kennen is van harte welkom! We besteden extra aandacht aan het matchen van vluchtelingen en ouderen. Samen verbinden we de samenleving.
Deze vacature is verlopen
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Eet-Mee1/activiteiten/Matchmaker-Eet-Mee/23774 om je aan te melden